xsi69 napísal:Mal som dva WD RE4 v raid0 a prechod na ssd som pocítil a môžem len doporučiť .
Tých +20€ by som za ten zdroj určite doplatil .
Prečítaj si recenziu: http://pc.zoznam.sk/superflower-goldenk ... va-kvalita
Tú gtx760 som myslel k dellu
Ale ak chceš hrať na ultra s AA tak by bola namieste aj 770/290 .
Ak si vystačíš s high-ultra bez AA tak ber tú 760 .
Dik, precitam.
Co sa tyka tej karty, bol by som rad keby mi aspon nejaku dobu vydrzala vsetko na plno vo full HD.
Aky mate nazor na 27" full HD monitor? Su tam uz moc velke pixely?
Lebo teraz mam tu 19" a tiez tam nie su take male, ako na tych novsich monitoroch a az tak mi to nevadi...
Ako tak pozeram, tak tie 280X su absolutne nedostupne, tak teraz neviem ci zobrat tu 290 alebo 270X alebo nejaku nVidiu by ste radili?
Este aku zakladnu dosku?
Taktovat budem len na 4.0 GHz.
Ked tak 27" som rozmyslal nad Full HD, lebo teraz mam 19" 4:3 a tam je tiez dost velky pixel a nevadi mi to.
Nerad predavam grafiku moc cez inzerat, tak by som bol rad, aby mi na tom Full HD vydrzala aspon nejake 2 roky.
Myslis, ze to ta 270X zvladne?
Co sa tyka tych 280X, preco su tak velmi nedostupne?
nVidia sa neoplati? Je drahsia, ale niekde pisu, ze sa to zase vrati na ucte za elektrinu...
270x už teraz nedá všetko na full,takže pokiaľ nechceš kartu za rok meniť,chod do 290-ky,všetky 280x sú nedostupné preto,že majú silný výpočtový potenciál a kupujú ich na ťažbu bitcoinov a pod..Tej spotreby by som sa nebál,nieje o toľko horšia ako má NVidia.
27 monitory mám dva a nieje to taká hrôza.
babayagafans666 napísal:270x už teraz nedá všetko na full,takže pokiaľ nechceš kartu za rok meniť,chod do 290-ky,všetky 280x sú nedostupné preto,že majú silný výpočtový potenciál a kupujú ich na ťažbu bitcoinov a pod..Tej spotreby by som sa nebál,nieje o toľko horšia ako má NVidia.
27 monitory mám dva a nieje to taká hrôza.
Ak by sa mi nahodou podarilo zohnat 280X, ako to vidis s jej buducnostou?
Predsa len je o tretinu lacnejsia ako 290, takze by ma vysla o dost menej.
Dik.
Nechybaju jej nejake vyraznejsie funkcie oproti 290?
Napriklad DirectX 11.2?
Vsimol som si v rychlosti, ze nema funkciu True Audio, ale neviem na co presne je?
EDIT: Aha, uz som si precitol. Lepsie priestorove efekty v hrach a odbremenenie CPU (ktory ale nie je hrdlom).
Len som nepochopil, ci sa to da vyuzit len v hrach alebo to spravi kvalitnejsi zvuk aj pri pocuvani napriklad hudby?
ináč, ono to je vždy tak...
180€ 270X
270-290€ 280X/770
390€ 290
450€ 780
500€ 290X
620€ 780Ti
vždy stačí doplatiť +-100evry a mať o triedu lepšiu grafiku, no pre 80% ľudí netreba viac, než 270X/760...ešte aj 650Ti Boost je úplne v pohode...kedysi sa hralo na 30-40-50 fps na high-endoch a každý mal úsmev od ucha k uchu a teraz každý plače, že má 59fps a nie 60fps nech to ľudia, čo v tom vidia seba neberú veľmi osobne
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305