Pani, nejako nam to tu zakapalo. Dufam ze nehladujete.
Trochu to tu ozivim. Zase nam prisiel novy rok a ja som sa zacal opat stavat zodpovednejsie k mojmu telu. Takze obmedzujem tuky (v rozumnej miere) a vylucil som sacharidy. Ale to je na inu debatu ...
Dnesna vecera: hovadzie fasirky... alebo sekana, karbonatky, pljeskavica. Hovorte si tomu ako chcete. Je to mlete hovadzie maso s posekanym porom (nahrada cibule), kuskami nasekanej goudy, trocha horcice, korenie, sol, oregano, drvena rasca a zapecene 25 minut pri 180°. Finalnu fotku nemam, lebo som to hned zozral
![Velky usmev :-D](https://pretaktovanie.sk/images/smilies/biggrin.gif)
teda druhu polovicu mam este zajtra na obed, ved toho masa bolo 500g
Dalsia smakovica je steak z lososa (ak sa to da tak nazvat). Pekny 250g kus masa bez koze, najprv pripeceny z oboch stran na panvici bez tuku a potom 10 minut dopecne v rure. K tomu ako priloha dusena brokolica s porom. Najprv som nechal dusit brokolicu a ked zacala maknut, tak som pridal por, ktory som nechal jemne zhorknut. Super kombinacia. To je uz v miske pripravene na obed do roboty. Akosi ma omrzelo platit 5 € za kuracie menucka v robote.
A este jedno, aj ked mozno nie az tak super dietne, ale bez sacharidov. Kuracia kapsa (nakrojene kuracie prsia) plnena syrom, brokolicou a sunkou a na vrch este platok syra, aby nebolo luto. Tiez robene na panvici s troskou (fakt len trosickou) oleja a potom zapecene 20 minut v trube pod alobalom. Trochu to pustilo syr, tak to nevyzera ktovieako pekne, ale bolo to dobre.
![Obrázok](http://i62.tinypic.com/4juk9e.jpg)