(resp. podarilo sa mi to raz preinstalovat ale zamrzalo stale)
...Vtedy som otestoval co sa dalo (vsetko vyslo ok), 10x test na procesor, ramky, resetovanie biosu cez baterku aj cmos, vymenil som hdd no stale to iste
...potom som sa na to vykaslal, stacil mi notebook, teraz po roku som sa rozhodol spravit upgrade, vacsina z pocitaca mala uz 6 rokov,
vymenil som zakladnu dosku, procesor, ddr
viac som nemenil, moja stara grafika gts 450 staci zatial, nechal som aj 3 rocny seasonic 500w a disk
poskladal som, vsetko nabehlo ok, ale max sa dostanempo bios, dalej mi ponukne system spustenie v nudzovom rezime alebo poslednu funkcnu konfiguraciu, nech zvolim cokolvek opat skoncim pri http://img855.imageshack.us/img855/1566/obrazrm.jpg
ked chcem preistalovat system, boot cd niekedy ani nerozpozna, a ked rozpozna, chvilu nieco vykonava a zase modra obrazovka
Jedine to uz moze robit teda zdroj, grafika alebo hdd (ale ten mam uz druhy a robi to pri oboch), grafika by zas podla mna vytvarala nejake artefakty a zdroj co som cital by asi takto vsetko neroztocil ale nevyznam sa nejak
na procesore mam gelid tranquillo, v biose pise teplotu 31° , ked skusam nieco nastavit alebo sa dostanem cez modru obrazovku a restart naspat do biosu vyskoci na 41 a zase spadne, co neviem ci je normalne, kazdopadne procesor to asi nebude
z win podpory http://support.microsoft.com/kb/324103/sk som sa docital o tej chybovaj hlaske toto
Problémy s hardvérom
Chybové hlásenie „Stop 0x0000007B“ sa môže zobraziť, ak sa vyskytne konflikt prostriedkov medzi zavádzacím radičom a iným radičom alebo medzi zariadeniami SCSI. Toto chybové hlásenie Stop sa môže zobraziť aj v prípade, ak nie je vykonaný preklad jednotky, alebo ak sa preklad jednotky zmenil. Ak chcete odstrániť tento problém, použite tento postup:
Ak sa vyskytne konflikt adries IRQ alebo vstupnovýstupných portov medzi zavádzacím radičom a iným radičom, systém Windows XP prestane reagovať (zablokuje sa) alebo sa zobrazí chybové hlásenie „Stop 0x0000007B“. Ak ste práve pridali nový hardvér, odstráňte ho alebo ho prekonfigurujte tak, aby nebol v konflikte s prostriedkami ostatných nainštalovaných radičov.