Ahojte chalani mám velkú dilemu,
chcem si už konečne kúpiť poriadnú grafiku. Stále a stále každým dňom čakám kedy bude dostupná g.k. MSi r9 290x lightning http://videocardz.com/48647/msi-shows-r ... -lightning a už ma nebaví čakať chcem si už pustiť Battlefield na plné detaily. Mám podľa vás čakať, alebo kúpiť niečo podobné?
Moje alternatívy
http://www.alza.sk/msi-n780-lighting-d500973.htm
http://graficke-karty.heureka.sk/msi-n770-lightning/
Poraďte prosím, chcem niečo poriadne čo rozbehne vsetky hry na plnoo!
Budem hrať na roz. 1900*1200
Konečné rozhodnutie
Konečné rozhodnutie
Naposledy upravil/-a kasssko v Št 06. Feb, 2014, 00:34, upravené celkom 1 krát.
ZOSTAVA: /MB:/ MSI Mpower MAX /CPU:/Intel® Core™ i7-4770K Processor
(8M Cache, up to 3.90 GHz) /RAM:/Kingston 16GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX Na'Vi Edition/VGA:/ NVIDIA® MSI GTX 780 Lightning /HDD:/WD Caviar BLACK 1TB/SSD:/Force Series™ GT 120GB /PSU:/AX760i Digital ATX Power Supply — 760 Watt 80 PLUS® Platinum /MONITOR:/EIZO® EV2436W/CASE:/Special Edition White Graphite Series™ 600T /KEYBOARD:/Logitech® G15/MOUSE:/Logitech® G700s
(8M Cache, up to 3.90 GHz) /RAM:/Kingston 16GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX Na'Vi Edition/VGA:/ NVIDIA® MSI GTX 780 Lightning /HDD:/WD Caviar BLACK 1TB/SSD:/Force Series™ GT 120GB /PSU:/AX760i Digital ATX Power Supply — 760 Watt 80 PLUS® Platinum /MONITOR:/EIZO® EV2436W/CASE:/Special Edition White Graphite Series™ 600T /KEYBOARD:/Logitech® G15/MOUSE:/Logitech® G700s
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Re: KONEČNÉ ROZHODNUTIE
Kupovať GPU kvôli BugFieldu 4 je trochu odveci. Ak to chceš hrať naplno, zmeň titul a presmeruj sa na inú hru.
S tymi 290x je to fakt bieda, overoval som si väčšinu 290x ktoré máme v ponuke, dokonca ani 280x nie sú dostupné po dobu dlhšiu ako jeden mesiac. Môžeme sa poďakovať minerom ktorí plnia vrecká Enelu.
Paradox je ten, že nakúpi 10 grafických kariet a potom ich predáva po všelijakých bazároch. A keď si chce normálny človek kúpiť kartu na gaming, tak nemôže, lebo niekto si ťaží coiníky ktoré aj tak zachvíľu padnú kvôli svojej neustále premenlivej hodnote.
Tá 780tka nieje zlá voľba, v podstate je to niečo ako 290 ( nonX ), len s tým, že je to bez problémov objednateľné v dostupnej a hlavne reálnej dobe. Možno keby Nvidia ponúkala na mining aspoň 3/4 výkonu na 1 hodinu ako AMD, tak by sme mali z toho aj z toho hojne.
S tymi 290x je to fakt bieda, overoval som si väčšinu 290x ktoré máme v ponuke, dokonca ani 280x nie sú dostupné po dobu dlhšiu ako jeden mesiac. Môžeme sa poďakovať minerom ktorí plnia vrecká Enelu.
Paradox je ten, že nakúpi 10 grafických kariet a potom ich predáva po všelijakých bazároch. A keď si chce normálny človek kúpiť kartu na gaming, tak nemôže, lebo niekto si ťaží coiníky ktoré aj tak zachvíľu padnú kvôli svojej neustále premenlivej hodnote.
Tá 780tka nieje zlá voľba, v podstate je to niečo ako 290 ( nonX ), len s tým, že je to bez problémov objednateľné v dostupnej a hlavne reálnej dobe. Možno keby Nvidia ponúkala na mining aspoň 3/4 výkonu na 1 hodinu ako AMD, tak by sme mali z toho aj z toho hojne.
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
2.5 Prispievanie a gramatika: Skontrolujte si pred prispievaním gramatiku a pravopis (funkciou náhľad). Siahodlhé, nečitateľné texty, nadmerné používanie skratiek alebo nadmerné používanie interpunkčných znamienok či smajlíkov a písanie so zapnutým CAPS LOCKOM môže vyústiť do zmazania príspevku.
Máš pocit, že je tvoja téma niečím výnimočná, alebo čo iné ťa viedlo k tým veľkým písmenám ?
Máš pocit, že je tvoja téma niečím výnimočná, alebo čo iné ťa viedlo k tým veľkým písmenám ?
dendroid napísal:2.5 Prispievanie a gramatika: Skontrolujte si pred prispievaním gramatiku a pravopis (funkciou náhľad). Siahodlhé, nečitateľné texty, nadmerné používanie skratiek alebo nadmerné používanie interpunkčných znamienok či smajlíkov a písanie so zapnutým CAPS LOCKOM môže vyústiť do zmazania príspevku.
Čo máš za problém?
ZOSTAVA: /MB:/ MSI Mpower MAX /CPU:/Intel® Core™ i7-4770K Processor
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Nerieš, reportni svoj prvý príspevok a do sprievodnej správy napíš, že žiadaš o editáciu názvu témy, konkrétne zmenu na malé písmená.
Preštuduj pravidlá.
Toď vsjo pre menej chápavých.
A si tu 20s aj s registráciou, tak si do dendroida nevyskakuj, to môžem len ja
Preštuduj pravidlá.
Toď vsjo pre menej chápavých.
A si tu 20s aj s registráciou, tak si do dendroida nevyskakuj, to môžem len ja
Spoiler: ukázať
Re: Konečné rozhodnutie
Ja by som skocil po http://www.alza.sk/graficke-karty-amd-r ... 854704.htm ked AMD inak 780 chybu neurobis a lightningom vobec myslim si ze bohate by ti stacila aj 770 lightning ja som s nou spokojny len napr. COD ghost pri plnom nastaveny berie okolo 2000 MB vRam (1680x1050) takze pri full hd alebo pri tvojom rozliseni jej asi uz nebude stavit 2 GB pamate. Vykon ma v pohode len ta vRam do buducna.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Zase prave Ghost by som do uvahy absolutne nebral, pretoze to je len 20x pozliepany engine, tak sa niet co cudovat, ze to tolko zerie VRAM...a dokonca aj 6GB RAM
Ak nechces cakat, tak zober tu 780 lightning, ak na nu mas
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
úplne by ti na tie tvoje max s 1920x1080 postačili karty z rozsahu R9270,270X,280X a 760,770 a nie 290X lightning
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Na tu RAM som tiez pozeral ale tak BF4 si tiez zapita cez 5 GB a tak istak vRam okolo 1.9 GB tak neviem no som zvedavi na GTA V co ukaze to bude rachot ... ale to uz sme OTKyselinka napísal:Zase prave Ghost by som do uvahy absolutne nebral, pretoze to je len 20x pozliepany engine, tak sa niet co cudovat, ze to tolko zerie VRAM...a dokonca aj 6GB RAM
Presne tak MSI 780 lightning alebo 770 lightning ked mas peniaze a nieje ti ich luto tak 780
Ale zasa ja som nVidiak ale tieto nove AMD s nereferencnymi chladicami sa mi vykonovo dost pozdavaju ale zelenu nedam.