MSI K8N Neo 3-F
MSI K8N Neo 3-F
Mozno sa najdu ludia ktori maju problem prave s touto doskou neviem nechcelo sa mi hladat ,takze dufam ze takato tema este neexistuje.Takze moja question:doska ma tri konektory na fany CFAN ,SYSFan a NBFAN.Na co sluzi SYSFan ak NBFan sluzi na fan na Chipsete a naopak?
Mas to uplne jedno,kazdy ma 12 V,kazdy sa da regulovat v speedfane.Jedine co je na nich "odlisne" je,ze CFAN je pri sockete,NBFAN je pri NB a SYSFAN je niekde dole pri PCI slotoch.
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818
Re: MSI K8N Neo 3-F
oni su znacene len tak, inak to mas uplne jedno ... ked ich prehodis, nic sa nestane ... ja napriklad nemam zapojeny NB coller, a mam tam pasiv, a miesto neho zapojeny tt fan ... tie konektroy mozu byt poprehadzovane, nezapojene ... toto vobec riesit nemusis ...laminat napísal:Mozno sa najdu ludia ktori maju problem prave s touto doskou neviem nechcelo sa mi hladat ,takze dufam ze takato tema este neexistuje.Takze moja question:doska ma tri konektory na fany CFAN ,SYSFan a NBFAN.Na co sluzi SYSFan ak NBFan sluzi na fan na Chipsete a naopak?