Co si myslite o Cooler Master Silencio 650 Pure v porovnani s R4?
http://www.coolermaster.com/case/mid-to ... io650pure/
Vyber skrinky
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Re: Vyber skrinky
1) Nedosiahnes. Musis otvorit dvierka
2) Ovplyvni t osamozrejme ale nie nejak extremne. Mozno par stupnov rozdiel
Ten predny panel na R4 drzi dobre. Ale dvierka otvaram tak raz do mesiaca
2) Ovplyvni t osamozrejme ale nie nejak extremne. Mozno par stupnov rozdiel
Ten predny panel na R4 drzi dobre. Ale dvierka otvaram tak raz do mesiaca
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
On myslel asi celu tu masku prednu nahadzoval som ju uz adpon 30 krat dole lebo som sa hral s tymi kablami a drzi stale vyborne. Len musis vediet ako to skrinu posuvat nie ze to za ten panel chytis a divis sa ze si to odopol. K vetrakom r4 no ticho je relativny pojem, mne osobne vadia len trochu a to mam rad velke ticho. Je to jedno obe bedne su super, rozhodni sa ved vies vsetky vlastnosti s ani jednou chybu nespravis.
Spoiler: ukázať
Ano, myslel som cely predny panel, ci drzi v pohode.kovinator napísal:On myslel asi celu tu masku prednu nahadzoval som ju uz adpon 30 krat dole lebo som sa hral s tymi kablami a drzi stale vyborne. Len musis vediet ako to skrinu posuvat nie ze to za ten panel chytis a divis sa ze si to odopol. K vetrakom r4 no ticho je relativny pojem, mne osobne vadia len trochu a to mam rad velke ticho. Je to jedno obe bedne su super, rozhodni sa ved vies vsetky vlastnosti s ani jednou chybu nespravis.
Niekto pisal, ze sa mu ho podarilo vytrhnut kablom od sluchadiel a uz tak dobre nedrzal na mieste.
Tie vetraky Ti vadia len trochu pri maximalnom vykone na 12V?
Ale co hlavne potrebujem je dobre odhlucnenie harddiskov WD Black, nechce sa mi kupovat samostatne tlmiace boxy.
Obe skrinky su v tomto na rovnako?