Battlefield 4
Re: Battlefield 4
kde sa tie xp boosty aktivuju ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ked si v hre, das esc a v prave dole si ich vyberas. so ze si rychlo spravis rank, o com to potom je... takto cez vikend je double xp a este sa k tomu da aktivovat xp boost z battlepacku...
Inak neblbne Vám 14.1 ovládač ked hráte bf4 aj mantle blbne zamrzne mi hra aj z jednou kartou aj dvoma .
Spoiler: ukázať
caute neviete preco mi v battlelogu nezobrazuje grafiku stranky ani v vo vsetkych prehliadacoch co existuju ? ked som chcel napisat na ea support tak mi to ani stranku neotvorilo a pri prihlasovani pri origine to chce aby som bol online .... cim to asi tak bude ze ea je najhorsia spolocnost neviete co stym dik
mal som 13.2 blblo to.. niekto mi povedal nech nainstalujem 14.2 blbne to este viac.. hram 2 minuty a hned mi vyskoci okno s chybou ...Moleva napísal:Inak neblbne Vám 14.1 ovládač ked hráte bf4 aj mantle blbne zamrzne mi hra aj z jednou kartou aj dvoma .
ja uz neviem co mam robit...
Mne aj dneska zamrzol aj na 13.12 ale 13.12 whql je asi Najlepsia voľba mantle pridá niečo 10 fps pri crosfire viac odost ale blbne to , treba počkať na 14.2 .
a zase mam problem .. pre zmenu mi to nepada ale zacal som pravidelne ,,microlagy" asi tak ze kazdych 5 sekund mi laguje ako ekby som mal 3 fps a takto v pravidelnych intervaloch .. robi mi to aj na najnizsom aj na ultra rovnako.. ping mam okolo 40 ... vcera som s tym este problem nemal
Asi tazko je najlepsia volba 13.12 ked tam mantle v BF4 nefunguje.Moleva napísal:Mne aj dneska zamrzol aj na 13.12 ale 13.12 whql je asi Najlepsia voľba mantle pridá niečo 10 fps pri crosfire viac odost ale blbne to , treba počkať na 14.2 .
Btw. vysiel dnes o 10:00 patch. Mal by vraj opravit aj stuttering ktory sa prejavoval pri mantle.
Changelog:
Seznam změn patche pro Battlefield 4 na PC z 13.2.2014:
Všeobecné zlepšení stability hry.
Oprava pro pád hry, když se hráč spawnul nebo přepnul na pozice střelce u tanku nebo bojového vozidla pěchoty.
Oprava pro chybějící zvuk v herních režimech TDM a SQDM.
Oprava problému v herním režimu Defuse, kdy byl přenašeč bomby trvale označen.
Snížen počet vyskytování „0 zdraví“ (0 health) v tabulce zobrazující se po smrti, i když hráč je zřetelně živý.
Oprava pro špatně umístěnou neviditelnou zeď u spadlého komínu na mapě Zavod 311.
Oprava problému, kdy zvuk dopadu kulek neodpovídal skutečnému množství dopadů.
Oprava problému, kdy se nezobrazil nápis „Remíza“ v režimu Conquest, i když hra skončila v době kdy oba týmy měly stejný počet tiketů.
Oprava problému, kdy se dlouhé přezdívky zobrazené na psích známkách neposouvaly (aby je bylo vidět celé).
Oprava problému s chybějící fyzikovou trávy.
Mantle:
Oprava pádu hry, který mohl nastat při zapnutí zobrazení přes celou obrazovku pokud byl monitor natočen v režimu „portrét“.
Oprava škubání (stutteringu), jenž se mohlo objevovat během video sekvencí při používání více grafických karet.
Oprava pro únik paměti, jenž mohl způsobovat záseky a tím tak mohlo dojít k delšímu zpracování obrazových snímků.
Sníženo množství záseků, které se mohli objevovat při nastavení detailů na „Vysoké“, jenž vyžadují více grafické paměti, než je skutečně dostupné.
Oprava pro tvorbu screenshotů na počítačích používající více grafických karet.
Seznam změn serverové aktualizace R25:
Oprava pro několik pádů serveru.
Opraven problém, kdy nebylo možné měnit počet diváků a vždy byl nastaven na maximum (4).
Opraven problém, kdy hráči používající aplikaci komandéra pro tablety na iOS/Android se nemohli připojit do hry.
Zpětně přikládám i seznam změn starších aktualizací serverů, mimo verzi R23, která stále nemá dostupný seznam změn.
Seznam změn serverové aktualizace R24:
Oprava pro specifický pád serveru.
Přidána možnost nastavit čas spawnutí vozidel na nehodnocených serverech (příkaz vars.vehicleSpawnDelay s počtem vteřin v rozmezí 1-500).
Oprava chyby, kdy komandér mohl označit kohokoliv s 1 zabitím jako Prioritní cíl (HVT), namísto původní série 7 zabití.
Seznam změn serverové aktualizace R22:
Oprava pro různé menší pády serverů.
amd fxi 6300, msi r9 270x a 8GB ram .. doteraz mi to islo uplne bez najemsnieho problemu bez lagióv az na to padanie.. mohli by ste dat link na ten patch ?dakujem
Niekedy sa nestacim divit nad inteligenciou niektorych ludi ... s warez verziou tu velmi nepochodis
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Takze... od patchu mam otrasny sound loop crash, hra totalne nehratelna, kedze to uplne nahodou pada. GJ Dice, vydaju patch a vyrobia dalsie problemy. Na ich fore je tam uz 30 stranova tema o tomto.
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
este ze som originalku predal zo stratou 5€. Som zase raz vistihol, mohlo to byt aj horsie
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Takze robi to len na mapach:
Dawnbreaker
Locker
Paracel Storm
Ostatne v pohode. Dice