Nazdar chlopy,
viem, ze pred casom bola moznost poslat do SS aj prilohu.
Ako pozeram, uz to nikde nevidim a potrebujem poslat prilohu touto cestou. Nieco sa zmenilo, ci mi nieco uslo?
Dik
Prilohy v SS
Re: Prilohy v SS
Prečo by si potreboval? Vždy máš možnosť uploadnuť "to niečo" na filesharing server a poslať odkaz.
s pozdravom, crux.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Akurat som v praci a taketo veci tu mam dost obsekane
Ked to nejde, tak to nejde...len som sa pytal, ci sa nieco zmenilo
Ked to nejde, tak to nejde...len som sa pytal, ci sa nieco zmenilo
Ked to inak než cez fórum nejde, tak skus tento tweak
V súkromných správach príloha chýba, ale v bežnom príspevku príloha byť môže.
Ciže sa dohodnúť s príjemcom cez SS, že je o danej dobe online. Potom vytvorit na 2-3min temu, alebo príspevok s danou prílohou v nejakej zapadnutej sekcii, cielova osoba ju stiahne a následne príspevok editnut, či zmazať.
V súkromných správach príloha chýba, ale v bežnom príspevku príloha byť môže.
Ciže sa dohodnúť s príjemcom cez SS, že je o danej dobe online. Potom vytvorit na 2-3min temu, alebo príspevok s danou prílohou v nejakej zapadnutej sekcii, cielova osoba ju stiahne a následne príspevok editnut, či zmazať.
AMD Ryzen R9 7950X3D@OC, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6000MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ano, da sa aj tak. Ale uz som to vyriesil a rozposlal prilohy na maily
Mne len islo o to, ci sa nieco zmenilo, nakolko viem, ze cez SS som uz prilohy posielal.
Mne len islo o to, ci sa nieco zmenilo, nakolko viem, ze cez SS som uz prilohy posielal.