Ahoj, zháňam domáce kino, bude to rodičom do obývačky. Potrebuje na tom prehrať nejaké filmy, hudba, ak by to zvládlo zobrazovať fotky, bola by to pecka. Predpokladám, že rádio má asi každé v sebe. Budem vďačný za každú radu .
Zatiaľ som pozeral :
http://www.electroworld.sk/product/audi ... omace-kino
Čo vy na to ?
Domáce kino cca 200e
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Domáce kino cca 200e
s tym radiom by som si nebol taky isty, skor skoro ziadne ho nema...
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
iba 6 reprakov za tu cenu? ja by som chcel aspon 13 
ak si chces pokazit sluch, moze byt...

ak si chces pokazit sluch, moze byt...
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Odar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Tak ten test na DTest bude mat fakt vypovedaciu hodnotu
Za 200 EUR kup hocico, co splna tvoje poziadavky. Nejako to hrat bude, nejako to prehravat bude. Zazraky ale necakaj.

Každy test nejakú vypovedaciu hodnotu ma. Dtest neni komerčný test , ako iný pohľad /nezaplatený výrobcom/ ma určite aj on svoj zmysel. 

- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Takže ako som si myslel, viacmenej bude jedno, čo vyberiem, nech to hlavne prehrá čo najviac vecí. Nepotrebujem nejakú šupu audio zostavu, ide to ocovi do obývačky, doteraz išiel zvuk priamo z reprákov TV, takže toto bude pokrok.
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ten dtest vypovedaciu hodnotu nemam ziadnu, odoberal som ich casak rok, a mozem povedat ze perfektne sa to hoti na testy zehliciek, praciek a podobnych veci, ale na ich testy mobilov, audiotechniky a pod. veci su uplne o nicom.
skor by som polemizoval na co je rodicom domace kino, lebo ja poznam iba dva druhy ludi:
- ktorym na kvalite zvuku a obrazu vobec nezalezi, nerozoznaju zvuk z mono radia a zo zostavy za niekolko tisic eur - tej skupine priestorovy zvuk casto aj vadi
- a potom su ludia ktorym na kvalite zalezi, im to kinecko za 2 stvovky bude maximalne trapne...
skor by som polemizoval na co je rodicom domace kino, lebo ja poznam iba dva druhy ludi:
- ktorym na kvalite zvuku a obrazu vobec nezalezi, nerozoznaju zvuk z mono radia a zo zostavy za niekolko tisic eur - tej skupine priestorovy zvuk casto aj vadi
- a potom su ludia ktorym na kvalite zalezi, im to kinecko za 2 stvovky bude maximalne trapne...
Spoiler: ukázať