Zdravim. Chcem sa opytat co robit s totalne spomalenym notebookom Sony Vaio na ktorom je momentalne nainstalovany Win 8 na ktorom dokopy nic nieje... kamaratov otec mi dal ten notebook s tym ze niekedy sa nedokaze ani prihlasit do systemu lebo po zadani hesla len loaduje a loaduje... sem tam mu ta START ponuka nabehne a niekedy cierna obrazovka... proste total spomaleny zmrznuty ....
a na 800GB disku je 780GB volnych lebo v nom je len par filmov, km player a google chrome.. NIC INE..
co s tym robit ? virusy ziadne, programy ziadne... ani na internet s tym notebookom nechodi lebo to pouziva len na filmy na nic ine ...
uz som skusal vselico ale stale to iste... notebook je rok stary a bol kupeny uz s Win 8 ..
Dakujem.
Totalne spomaleny notebook s Win8 - HDD je prazdny
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Totalne spomaleny notebook s Win8 - HDD je prazdny
ideal reinstal. Este pozriet co vsetko sa spusta po starte. CMD prikaz je msconfig
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
otvor cmd ako admin a nahod:
reboot a vyskusaj
Kód: Vybrať všetko
chkdsk /f c:
sfc /scannow
defrag C: /U /V
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
To som pozeral ako prvu vec ale vsetko je v normale.HellAngel napísal:ideal reinstal. Este pozriet co vsetko sa spusta po starte. CMD prikaz je msconfig
Idem skusit ten cmd
Chcem tam nahodit sedmicku ale po spusteni setupu z hdd mi po nacitavani vypise ze doslo k chybe ze mam restartovat aplikaciu a skusit nainstalovat win znova ........
Mozno by nebolo odveci skontrolvoat disk, ci prave tam nieje pes zakopany.