Simcity (2013)
Re: Simcity (2013)
Tiez som cakal na nejake zlacnenie a spristupnenie hry. Este aby netrebalo k hraniu Origin a bude to tip top.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ja som kupil simcity5 vyhodne cez bazos za 5€. NA sharku sa predavali FM3 procaky lacne za 38€, ku ktorym boli free SimCity5.
Osobne som chcel chvilu predtym kupit SimCIty5 za 30€ v tescu v akcii, dobre ze som tak neurobil.
Urobil som tam 3-4mesta, a koniec. Akonahle zaplnim za dve tri dni hrania po 3-4hodin tu malu lokalitu na ktorej sa da hrat, nieje dalej co dalej riesit. Proste, jedine ze clovek zbura pol mesta /okamzite sa dostane do minusu-ludia odidu, hasici a policajti a sanitka maju krute naroky na platy, ak je mesto velke.../ a tym padom dohral.
Myslim to tak, ze ked mam love na rozvoj, uz nieje kde stavat. riesenie moze byt, ze na zaciatku si necham medzi cestami veeeeela miesta, najprv sem sice pridu male domceky, neskor velke mrakodrapy na byvanie, avsak aj pritom riesenie na konci ked obsadim tu malu lokalitu - je podla mna hra na konci.
Offline play mi je ukradnute, Online funguje skvele, skor by mali zvacsit kazde mestecko minimalne 4nasobne. Ak tam chce clovek stylovu zeleznicu, tie najsirsie cesty, naozaj za 4-5hodin zaplni mesto, a nema v nom co dalej robit. Nema miesto.
Ja len tolko, ze od hry som ocakaval viac, za 30€ by ma to fest mrzelo, 5€ je adekvatna cena. Fakt, keby bolo mesto 4x vacsie, je to o uplne inom.
Osobne som chcel chvilu predtym kupit SimCIty5 za 30€ v tescu v akcii, dobre ze som tak neurobil.
Urobil som tam 3-4mesta, a koniec. Akonahle zaplnim za dve tri dni hrania po 3-4hodin tu malu lokalitu na ktorej sa da hrat, nieje dalej co dalej riesit. Proste, jedine ze clovek zbura pol mesta /okamzite sa dostane do minusu-ludia odidu, hasici a policajti a sanitka maju krute naroky na platy, ak je mesto velke.../ a tym padom dohral.
Myslim to tak, ze ked mam love na rozvoj, uz nieje kde stavat. riesenie moze byt, ze na zaciatku si necham medzi cestami veeeeela miesta, najprv sem sice pridu male domceky, neskor velke mrakodrapy na byvanie, avsak aj pritom riesenie na konci ked obsadim tu malu lokalitu - je podla mna hra na konci.
Offline play mi je ukradnute, Online funguje skvele, skor by mali zvacsit kazde mestecko minimalne 4nasobne. Ak tam chce clovek stylovu zeleznicu, tie najsirsie cesty, naozaj za 4-5hodin zaplni mesto, a nema v nom co dalej robit. Nema miesto.
Ja len tolko, ze od hry som ocakaval viac, za 30€ by ma to fest mrzelo, 5€ je adekvatna cena. Fakt, keby bolo mesto 4x vacsie, je to o uplne inom.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- Tak som to konecne zohnal za par drobnich, po 3 dnoch je to nepouzitelne...
- ako nahle zastavam region tak to neskutocne dlho Loaduje (5 minut) a co som cital nejake staznosti tak fakt mtrne zastavany region sa loaduje aj 20-30 minut
toto vyhlasujem za najvecsi FAIL roku 2013
- ako nahle zastavam region tak to neskutocne dlho Loaduje (5 minut) a co som cital nejake staznosti tak fakt mtrne zastavany region sa loaduje aj 20-30 minut
toto vyhlasujem za najvecsi FAIL roku 2013
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- felipe25
- Pokročilý používateľ
no mne to nerobilo, nacitavalo mozno 10-15sekund, a kedze som jedno mesto hral vkuse 3-4hodky, nevadilo mi to.
aj ked som to uz dlho nehral.
mne skor vadilo, ze malo miesta na mesto, ked som zacal mat love, nebolo kde stavat..
co sa zmenilo tymi dalsimi updatmi? da sa ist napr cestou popod cele mesto? tym padom spojim spodok mesta okamzite s vyjazdom?
aj ked som to uz dlho nehral.
mne skor vadilo, ze malo miesta na mesto, ked som zacal mat love, nebolo kde stavat..
co sa zmenilo tymi dalsimi updatmi? da sa ist napr cestou popod cele mesto? tym padom spojim spodok mesta okamzite s vyjazdom?
- Toman
- VIP
- jo uz som nejake tuneli videl
- loadovanie sa zlepsilo... (do 20sec)
- ale serie ma ze vecer stale problemi zo serverom... neda sa pripojit....
- loadovanie sa zlepsilo... (do 20sec)
- ale serie ma ze vecer stale problemi zo serverom... neda sa pripojit....
- felipe25
- Pokročilý používateľ
videl su tunel, alebo si ho urobil? uz ked mas hotove mesto, a chces urobit nieco ako obchvat od najvzdialenejsich miest k vyjazdu z mesta?
lebo to bol velky problem u mna, dole vznikali zapchy, a hore sa nedalo vyjst, a to som to mal skvele vymyslene, a cesty sa obchadzali, len zaberali vela miesta...
lebo to bol velky problem u mna, dole vznikali zapchy, a hore sa nedalo vyjst, a to som to mal skvele vymyslene, a cesty sa obchadzali, len zaberali vela miesta...
- Toman
- VIP
- stavam na rovine, tuneli nepotrebujem, ale sused ma.... (len s tym zacinam tak som len na 2 ostrovoch....)
- aku mas populaciu? ja mam 300 000 a doprava nieje problem...
- aku mas populaciu? ja mam 300 000 a doprava nieje problem...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
300 000? tak dakde robim chybu, abo to bude tym, ze som to polroka nehral... ja som myslim nedosiahol populaciu ani cez 100 000 v jednom meste, a to som sa snazil ozaj.. vela miesta, vsetko vylepsenie, pocuvat ludi, rozsirotvat magistrat, aj ked som to hral polroka dozadu...,mozno sa daco zmenilo.
- hermarian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
ja som tusim mal okolo 200k, ale to potom boli take kolony na dialnici do mesta ze nebolo vidno koniec...
- Toman
- VIP
Jo kolony mam aj ja...
NESPRAVYME SI NEJAKY SUKROMNY REGION?????
NESPRAVYME SI NEJAKY SUKROMNY REGION?????
- Toman
- VIP
OK
Tak si ma pridajte
Origin: TomanPCM
- Vytvoreny privatny ostrov na "Vychod 3"
- vola sa "PC.SK Landia" (5+1)
- poslite mena nech poslem pozvanky
alebo ak mate daco rozostavene tak mi poslite pozvanku