cavte...mam problem s reinstall win7
vzdy ked idem reinstalovat nabehne mi toto ako na obrazku ale nacita sa to do polovice cca alebo trochu viac a nabehne
windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer
This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive...
status: 0xc00000e9
info: An unexpected I/O error has occured
windows funguje v pohode ale ked ho chcem preinstalovat tak to proste nejde..inak SSD funguje v pohode aj DVD mechanika
preinstalovat ho chcem preto lebo som tam mal kopu veci a aj som odinstaloval a tak ale citm ze ide pomalsie win..(keby niekto mal pripomienku ze preco ho chcem preinstalovat)
dakujem za radu
mam ultrabook acer
I5
gt630m
SSD 128gb
ram 6gb
Win7 - Installation Error 0xc00000e9
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Feb, 2014, 21:42
Re: Win7 - Installation Error 0xc00000e9
Skusil si iny USB kluc, z ktoreho to instalujes?
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
instalujem ho z DVD
a to dvd funguje lebo instaloval som z neho na viacej notebookov,pocitacov.... na tomto som teraz skusal 1. krat a nejde to....
a to dvd funguje lebo instaloval som z neho na viacej notebookov,pocitacov.... na tomto som teraz skusal 1. krat a nejde to....
-
- Nový používateľ
poradte niekto nieco ...
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 13:28
mam podobny problem
kamos mi priniesol notebook ze mu nechce nabehnut windows, nabehne tato hlaska, co to znamena ?
nemozem sa dostat ani do nudzoveho rezimu ani opravit/preinstalovat win, proste nic, stale vyskoci tato hlaska
moze byt disk v prdeli ?
kamos mi priniesol notebook ze mu nechce nabehnut windows, nabehne tato hlaska, co to znamena ?
nemozem sa dostat ani do nudzoveho rezimu ani opravit/preinstalovat win, proste nic, stale vyskoci tato hlaska
moze byt disk v prdeli ?