Odpaleny USB
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Odpaleny USB
Zdravím páni
Mám taký menší problém s USB klúčom. (naštastie nie mojim)
Priateľkyn otec dnes večer sadol za počítač a snažil sa niečo skopírovať na jeho USB klúč. chvílu tam šaškoval a potom si zavolal pomoc.
Takže môj (jeho) problém s počíva v tom že USBčko nechcelo načítať, teda načítalo ho aj ukazovalo veľkosť v tomto počítači, ale akonáhle som ho otvoril súbory sa zobrazili ale začalo ho znova načítavať ako keby ho nevedelo detekovať a dostaň sa doňho. V tom momente zamrzol tento počítač a nešlo nič robiť. Akonáhle som ho vytrhol z počítača tak zase všetko začalo fičať. skúšal som to asi 3x krát, potom sa to zapojil do notebooku a zase to isté USBčko ukázalo ale nechcelo ho načítať po otvorení, tak teda som sa rozhodol pre sformátovanie. spustil som formátovnia (nie Quick format ale úplné formátovanie). a na konci mi vypísalo chybu že sa nedá dokončíť formátovanie lebo disk nieje prístupný (niečo v tom zmysle) tak som to vypol, vytiahol USB a odvtedy keď ho zapojím do PC mi vyhodí že pred použítím ho treba sformátovať ale keď dám formátovať tak sa zobrazí upozornenie že sa nedá naformátovať pretože je iba na čítanie. Skúšal som aj Lov Level Format ale ani stým mi to nešlo. nić ho nevie sformátovať žiaden soft, proste sa stále javí ako "iba na čítanie"
Pátral som po internete a hľadal nejaké softy, ale zatiaľ mi nič nepomohlo. Niekde som sa aj dočítal že môže byť odpálený radič USBčka. Ale ako je potom možné že ho ukazuje aj v sprácovi zariadení ? Ak by mal niekto nejakú skúsenosť ako ho dostať zase do obehu bol by som rád.
BTW: Neviem ani aká to je značka jediné čo viem
VID: 058F a PID: 6387
Veľkosť: 7,53 GB (8GB)
Ďakujem za každú radu lebo som z toho už jeleň a presedel som pri tom asi 2 hodiny
Mám taký menší problém s USB klúčom. (naštastie nie mojim)
Priateľkyn otec dnes večer sadol za počítač a snažil sa niečo skopírovať na jeho USB klúč. chvílu tam šaškoval a potom si zavolal pomoc.
Takže môj (jeho) problém s počíva v tom že USBčko nechcelo načítať, teda načítalo ho aj ukazovalo veľkosť v tomto počítači, ale akonáhle som ho otvoril súbory sa zobrazili ale začalo ho znova načítavať ako keby ho nevedelo detekovať a dostaň sa doňho. V tom momente zamrzol tento počítač a nešlo nič robiť. Akonáhle som ho vytrhol z počítača tak zase všetko začalo fičať. skúšal som to asi 3x krát, potom sa to zapojil do notebooku a zase to isté USBčko ukázalo ale nechcelo ho načítať po otvorení, tak teda som sa rozhodol pre sformátovanie. spustil som formátovnia (nie Quick format ale úplné formátovanie). a na konci mi vypísalo chybu že sa nedá dokončíť formátovanie lebo disk nieje prístupný (niečo v tom zmysle) tak som to vypol, vytiahol USB a odvtedy keď ho zapojím do PC mi vyhodí že pred použítím ho treba sformátovať ale keď dám formátovať tak sa zobrazí upozornenie že sa nedá naformátovať pretože je iba na čítanie. Skúšal som aj Lov Level Format ale ani stým mi to nešlo. nić ho nevie sformátovať žiaden soft, proste sa stále javí ako "iba na čítanie"
Pátral som po internete a hľadal nejaké softy, ale zatiaľ mi nič nepomohlo. Niekde som sa aj dočítal že môže byť odpálený radič USBčka. Ale ako je potom možné že ho ukazuje aj v sprácovi zariadení ? Ak by mal niekto nejakú skúsenosť ako ho dostať zase do obehu bol by som rád.
BTW: Neviem ani aká to je značka jediné čo viem
VID: 058F a PID: 6387
Veľkosť: 7,53 GB (8GB)
Ďakujem za každú radu lebo som z toho už jeleň a presedel som pri tom asi 2 hodiny
Working on
Re: Odpaleny USB
Myslím že za tých pár euro čo kúpi/kúpiš nový, strácať čas a nervy s hentým nestojí
Spoiler: ukázať
- QuaDko
- Používateľ
To nejde vôbec o tých pár € skôr o to že každý funkčný USB klúč sa hodí. Aj keď ho neoživím tak sa nič nestane ale posnažiť sa môžem. Ak by teda niekto vedel čo stým je a ako to opraviť tak privítam každú radu
Working on
mozes skusit este HP USB Disk Storage Format Tool pripadne hdd regenerator ale velku nadej tomu uz nedavam
Spoiler: ukázať
- QuaDko
- Používateľ
HP USB som už skúšal ten to nedokázal, skúšal som aj HDD LOV LEVEL FORMAT TOOL ani ten to nedokázal naformátovať. skúsim ešte ten HDD regenerátor ale asi sa mi potvrdí to že USBčko odišlo do nebíčka
Working on
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Už si nad tým strávil 2 hodiny, pritom nový stojí 4.5 a to som ani nehľadal...http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... T101G2-8GB
Teba by bola radosť zamestnávať Ak si skúšal low level format, už s ním veľa nespravíš a nestojí to za to, aj keby nejaké riešenie bolo.
Teba by bola radosť zamestnávať Ak si skúšal low level format, už s ním veľa nespravíš a nestojí to za to, aj keby nejaké riešenie bolo.
- QuaDko
- Používateľ
Už som skúsil asi všetko a nič nepomohlo takže kašlem na to a USBčko už je v koši
Working on
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
este si ho mohol skusit upiect v rure
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Minule som sa nad tým pečením zamýšľal, či to je dobrý nápad. Keď si človek vezme, že sa v rúre pripravuje jedlo a pri pečení komponentov musia unikať fakt nechutné výpary...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
preco si paranoidne myslis ze tie vypary zaujima hlavne to,ako sa usadit v rure a potom ako co najlepsie spadnut do peceneho jedla?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
skus to najprv namarinovať vo vode nehaj samovolne vyschnut a potom šup do truby. Tym si mozes byt isty ze to uz bude hotove a mozes podavat. najlepsi hostia budu s Detoxu pripadne iny recykling firma.
Myslim si, ze potom sa to tu uz uzavrie a da sa tomuto vlaknu Amen, nech je uz pokoj riešit kraviny.
Myslim si, ze potom sa to tu uz uzavrie a da sa tomuto vlaknu Amen, nech je uz pokoj riešit kraviny.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB