Ramdisk
Ramdisk
Mam Kingston hyper blue 16 GB. A vo Windows 8.1 sa mi nedá vytvoriť ramdisk. Windows píše že sa nedá čítať z inštalačného balíka a mam overiť ci cesta existuje. Toto píše na všetky msi súbory ktoré chcem nainštalovať. Má niekto z vás ramdisk vo win 8,1 a funguje mu?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Ramdisk
musis si ujasnit ci chces ramdisk alebo "priradit pismenko" tvojmu klucu a pouzivat ho ako diskove zariadenie.
Ramdisk je totizto nieco uplne ine.
Ramdisk je totizto nieco uplne ine.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
On myslim nepopisuje kluc, ale ze ma 16gb ram a nejde mu spustit instalaciu RAMdisku.
Áno presne.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ty mas problem s instalaciami ako takymi, nie s nejakym ramdiskom.Windows píše že sa nedá čítať z inštalačného balíka a mam overiť ci cesta existuje. Toto píše na všetky msi súbory ktoré chcem nainštalovať.
to je treba riesit. takze odvirit, odspywarit, skontrolovat ci si admin a ci mas prava...a ak bude OS riadne rozdrbany, sformatovat a preinstalovat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Pr áva sú. Windows je čistá inštalácia na nové ssd 960gb. Celý počítač je nový. Koľko dávate na ramdisk 4gb? 6gb? 8gb? Skúsim ešte nejaký freeware
Tak som splasil toto :Romex-Primo.Ramdisk-Ultimate.Edition-v5.5.0. Dal som 7gb.prehodil som tam temp. Ale neviem nájsť dočasné súbory Chrome. V nastaveniach. Ako mu zadať cestu na ramdisk. Strankovaci súbor som zakázal. Lebo načo ma zbytočne trápiť ssd.
v chrome sa to robi nejakym script prikazom, vygoogli..
strankovaci subor vytvor 1GB a daj tiez na ramdisk, niektore programy blbnu, alebo sa nechcu spustit, ak nedeteknu strsankovaci subor (napr photoshop), tak nech mas klud a nic Ti neblbne..
strankovaci subor vytvor 1GB a daj tiez na ramdisk, niektore programy blbnu, alebo sa nechcu spustit, ak nedeteknu strsankovaci subor (napr photoshop), tak nech mas klud a nic Ti neblbne..
Musel som to vrátiť späť na disk. Instalacky mali s tým problém. Nevedeli inštalovať software. Stále nejaké chybové hlásenia. Kým som nezmenil cestu späť na ssd disk. Myslím Temp. Nechápem ze len mne to robí a ostatným nie.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Mno a co to hlasilo...
Hlavne je problem velkost, tak nejak aspon 16gb by bolo fajn, spusta programov po sebe nezameta popripade az po restarte
restarte
Ak ti hlasilo ine ako velkost je nekompatibilny samotny ramdisk ale mas nestabilne ramky
Podla mna ak ma clovek iba 16gb ram ramdisk moc prinosny nie
Hlavne je problem velkost, tak nejak aspon 16gb by bolo fajn, spusta programov po sebe nezameta popripade az po restarte
restarte
Ak ti hlasilo ine ako velkost je nekompatibilny samotny ramdisk ale mas nestabilne ramky
Podla mna ak ma clovek iba 16gb ram ramdisk moc prinosny nie
Spoiler: ukázať
Cannot initializing e0000x345 a podobne. Asi to nedokázal rozbaliť do ramdisku
Teraz začal mrznut Chrome. A na spodu píše : čaká sa na vyrovnávaciu pamäť. 16gb ram tam je a 4gb ramdisk a stále mu to nestačí?
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
testni ramky nejak mimo OS a jeden dovod sa vyluci.
Ako mimo os?