Wolfenstein: The New Order
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Wolfenstein: The New Order
hmmm, tesim sa
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 19. Dec, 2012, 19:08
Re: Wolfenstein: The New Order
vyzerá to super,teším sa:)
CPU:i5 2500K MB:Asus P8P67 PRO GPU: R9 280 Dual-X
RAM:Team RAM Elite 8GB 1600mhz PSU:Seasonic S12-G 550W Case:Corsair Carbide 330R
Phone:iPhone 5S Tablet:iPad Mini
RAM:Team RAM Elite 8GB 1600mhz PSU:Seasonic S12-G 550W Case:Corsair Carbide 330R
Phone:iPhone 5S Tablet:iPad Mini
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Ja osobne sa k tomu staviam trosku chladne. Som dlhorocny hrac RTCW/ET a na predosleho wolfa sa cakalo ako na spasenie (hlavne v kompetetivnej ET komunite), zial prislo velke rozcarovanie. Tu nieco take riesit nemusim, kedze sa MP neplanuje. Co sa tyka SP, tu sa musim priznat, ze po poslednom "wolfovi" tie ocakavania budu naozaj nizke, cize nebude zas taky problem ich predcit. Ako velke plus vidim uz len to, ze sa tam okresal ten hnusny CoD-karsky regen na minimum (sice ho neodstranili uplne, ale konecne zas clovek bude musiet zhanat po mape health). Otazkou je, ci vynechanie MP je dobry alebo zly tah. Ak to znamena, ze viac popracuju na SP a nebude to len jednoducha/nezazivna zabavka na par hodin (ako Wolf '09), tak to sa da pochopit a bude to len pre dobro veci.
Desktop
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
pockaj, ale ktora firma robila posledneho wolfa?
- filuS
- Používateľ
Activision, Id Software, Raven Software, Endrant Studios - tieto styri su uvedene na obale. Neviem, ktora firma riesila, ktoru cast hry (mari sa mi, ze Raven riesila SP a ID multak, no nie som si isty), no SP bol kratky a jednoduchy, MP bol fail (prakticky ziadny rozdiel oproti leaknutej bete a kym sa oni rozhodli zverejnik SDK, aby sa mohol poriadne dokoncit Pro mod, tak uz bolo prilis neskoro na zachranu). Kazdopadne, neriesim kto to vyraba, ide mi o konecny vysledok
Desktop
- hulo92
- Pokročilý používateľ
no a prave activison robil ten sp, preto to dopadlo tak jak to dopadlo...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ani náhodou. V RTCW robil SP tiež Activision a bol absolútne super.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Si asi robis srandu pretoze Wolf 2009 mal dost dlhu kampan, kazdopadne sa tesim.filuS napísal: a nebude to len jednoducha/nezazivna zabavka na par hodin (ako Wolf '09), tak to sa da pochopit a bude to len pre dobro veci.
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
- filuS
- Používateľ
Mozno pre tych menej sikovnych bola ta kampan dlhsia, z mojho pohladu ponukla tak 1/10 z toho, co RTCW. Ja som to mal za jeden vecer za mnou (a to to ani nebol dlhy vecer), to, ze sa s tym niekto "crca" je uz jeho vec.
Desktop
s pozdravom, crux.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Activision vacsinou hry nerobi, rovnako ako ich nerobi ani EA, oni su iba publisher.Shatterhand napísal:Ani náhodou. V RTCW robil SP tiež Activision a bol absolútne super.
no neviem, jeden vecer u mna je tak 30-45 min. a ta hra bola ucite dlhsia. dufam ze novy wolf bude tak max. 7-8 hodin, nech ho dam za dva mesiacefiluS napísal:Mozno pre tych menej sikovnych bola ta kampan dlhsia, z mojho pohladu ponukla tak 1/10 z toho, co RTCW. Ja som to mal za jeden vecer za mnou (a to to ani nebol dlhy vecer), to, ze sa s tym niekto "crca" je uz jeho vec.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
To je fuk predsa. Až by sa niečo SP chytalo na RTCW, tak určite zahrám. Ten 2009 mi prišiel úplne uletený a bol moc COD-style.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Wolfenstein: The New Order - On a Train to Berlin
https://www.youtube.com/watch?v=qpdaMNT5Mi8#t=207[/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=qpdaMNT5Mi8#t=207[/youtube]
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Pekny trailer Som zvedavy na tuto hru, posledny Wolf bol dobry, tak som zvedavy, kam sa posunie tato cast.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
predobjednane hadam to nesklame