zdravím
pred nedávnom som si kúpil nový NTB, v ktorom bol 2.5" HDD, WD 750GB 7200rpm, ktorý som z NTB vytiahol a dal ho do externého rámiku na HDD. V NTB mám osadené SSD a ten pôvodný som využíval ako dátový disk. Išiel v pohode až pokým som ho raz nepripojil na kolegov pc (4-5 ročný NTB s winXP), nenačítalo mu ho ba sa dokonca vytáčal do vysokých otáčok, po chvíli úplne zastal a už nejde ani u mňa (ntb z podpisu). Skúsil som ho vytiahnuť z rámiku a dať ho naspäť do pc, no bez zmeny. Mám tam všetky dáta a VEĽMI nerád by som prišiel o ne
da sa este riesit to tak ze sa zozenie uplne rovnake hdd ale na chlp rovnake a premontuje sa plosak no nakolko sa nevie co sa tam porucilo tak skor sa rozluc s hdd.to by bolo len take zakladne odskusanie ktore ti negarantuje ze vobec nabehne.neviem ako su pre teba data na nom doleze hmmm ci to das do nejakeho strediska a mastne zacvakas alebo len cvaknes sankou a pokusis sa zabudnut.myslel som ze zostala seknuta hlava ktoru trba zatlacit nazat ale nakolko ani nepipne tak to asi pada.
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
viem len o jednom stredisku hmmm v BA a myslim ze sa vola Datarecovery s.r.o a je ak sa dobre pamatam na Ruzinovskej 1 ???? neviem nepamatam sa uz dobre a moju pamet zatienuje par promile.ci je solventna ta firma tiez neviem.ale drz sa jedneho DOPREDU SA NIC NEPLATI.
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
ved som pisal ze mastne zacvakas.no je to riesenie ale nic ti negarantuje.skus pohladat niekde na bazare alebo tak nejak hladaj presne model.alebo daj aj sem ze zhanas.urcite sa bude niekomu doma valat.potom ti len ostava dufat ze motorcek je ok alebo ze nedoslo ku poskodeniu hlav
Naposledy upravil/-a nimh v Ne 02. Mar, 2014, 16:30, upravené celkom 1 krát.
na vymenu plosakov mas sancu 50% ze to vobec pojde, okrem verzie polosaku musi sediet firmware, a podobne.
Data si mal mat zalohovane, za blbost sa plati.