Politicka debata
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Politicka debata
sak ano, pri svojich biednych platoch dostanu krasnu dennu odmenu, este sa aj najedia a ideme. casto to robia len ti, co maju znamosti a pod. malokto cudzi sa moze dostat do tej komisie...
Spoiler: ukázať
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Obed v komisii nedostanem, pretože ich zrušili, biedny plat tiež nemám, a dostal som sa tam bez akejkoľvek známosti...
A, áno.. keby sa nedávala 30e odmena za každé kolo, tak tam nejdem, ale to neznamená, že nedohliadnem nato, aby bolo všetko podľa pravidiel.
Rozhodne si myslím, že je lepšie jeden z klubu Kisku, alebo hockoho, ktorý tam išiel kvôli odmene, ako všetci z komisie od Fica..
(btw. vyplniť formulár na stránke Kisku a dostať sa do komisie mohol každý)
A, áno.. keby sa nedávala 30e odmena za každé kolo, tak tam nejdem, ale to neznamená, že nedohliadnem nato, aby bolo všetko podľa pravidiel.
Rozhodne si myslím, že je lepšie jeden z klubu Kisku, alebo hockoho, ktorý tam išiel kvôli odmene, ako všetci z komisie od Fica..
(btw. vyplniť formulár na stránke Kisku a dostať sa do komisie mohol každý)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
a Slovac zavidi este aj tych par EURo, co si tam par tych vyvolenych zarobi - je to take slovenske ja by som tam cely den na riti za 30 EUR nevydrzal sedietfelipe25 napísal:sak ano, pri svojich biednych platoch dostanu krasnu dennu odmenu, este sa aj najedia a ideme. casto to robia len ti, co maju znamosti a pod. malokto cudzi sa moze dostat do tej komisie...
obed v komisii zalezi na konkretnej komisii ... vedla v dedine ho zabezpecuje starosta ... vlastne z financii obce ...
prakticky je to pizza, alebo ina sranda z "lokalneho" pubu
u nas v dedine obed tusim nieje, riesi sa to samovolne, plus nieje problem odist si na 1 hodinu kedykolvek, ci uz jedlo, alebo ine aktivity ...
a ano, do komisie sa vie dostat ktokolvek, ci uz ako "nezavisly", alebo politicky skoronominant ...
pocas parlamentnych volieb bola moznost ist za SNS v podstate kamkolvek, tak isto ta vie pretlacit smer ...
teraz som to nesledoval, kedze do komisie ide priatelka ... a aj jej mama ... takze ... ja budem strazit dieta ... a oni obidve budu v komisiach po dedine (dedina ma 2 komisie) ...
ako sa vravi, ked sa chce, vies sa tam dostat ... ked iba cakas, ze ti ktosi zaklope na dvere, ze ci nahodou nechces ist do komisie, tak zabudni ze sa stane
prakticky je to pizza, alebo ina sranda z "lokalneho" pubu
u nas v dedine obed tusim nieje, riesi sa to samovolne, plus nieje problem odist si na 1 hodinu kedykolvek, ci uz jedlo, alebo ine aktivity ...
a ano, do komisie sa vie dostat ktokolvek, ci uz ako "nezavisly", alebo politicky skoronominant ...
pocas parlamentnych volieb bola moznost ist za SNS v podstate kamkolvek, tak isto ta vie pretlacit smer ...
teraz som to nesledoval, kedze do komisie ide priatelka ... a aj jej mama ... takze ... ja budem strazit dieta ... a oni obidve budu v komisiach po dedine (dedina ma 2 komisie) ...
ako sa vravi, ked sa chce, vies sa tam dostat ... ked iba cakas, ze ti ktosi zaklope na dvere, ze ci nahodou nechces ist do komisie, tak zabudni ze sa stane
lava, prava, lava, prava ...
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
no tak ti poviem ze tuna na vychode su vecsinou po komisiach rodinne klany
a valaju si tam ...
a aby sa nemuklo tak sa aj fajny obed zacaluje
neviem ako u vas, ale tuna v okoli neevidujem jediny pripad zeby niekto siel sa opytat a dostal flek
ale evidujem pripady kde je jeden clen domacsnoti v strane a cela perepuťa po komisiach
ale to je take slovenske
2x volby 2x30e,
kolegapise zeby nevydrzal....ale vydrzal, ked si mozes lozit, nesedis tam v kuse
*diety nedavaju? miesto obeda podla zakona bud jedno alebo druhe ci ne?
a valaju si tam ...
a aby sa nemuklo tak sa aj fajny obed zacaluje
neviem ako u vas, ale tuna v okoli neevidujem jediny pripad zeby niekto siel sa opytat a dostal flek
ale evidujem pripady kde je jeden clen domacsnoti v strane a cela perepuťa po komisiach
ale to je take slovenske
2x volby 2x30e,
kolegapise zeby nevydrzal....ale vydrzal, ked si mozes lozit, nesedis tam v kuse
*diety nedavaju? miesto obeda podla zakona bud jedno alebo druhe ci ne?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
uz tradicne sa pytamAsnod napísal:Odporucam vypocut si pred volbami, najma tzv. Ficovolicom.
aky nazorovy prienik nasiel tento najvecsi kadehak akeho tato zem nosila s ludmi od sas?
on "zasadity krestan" a zrazu najde nazorovy prienik s niekym kto podporuje buzne a pod
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- felipe25
- Pokročilý používateľ
1. nezavidim
2. som z vychodu, takze asi ako pise lezgy..
co ja viem, vkuse su tam tie iste ksichty. ide im hlavne o zarobok, nie o to kto vyhra /kto bude mat +- hlasy../. predsa len, keby clen komisie namietal a nieco napr videl, a odmietol zapisat zapisnicu napr.., tak z odsedeneho dna bude musiet ovela viac casu venovat spisovaniu protokolov, vypovediam a pod...
z tych co poznam sa toto nechce nikomu... osobne si ale nemyslim, aj napriek videu, ze sa takto daju ziskat velke pocty hlasov. 15€ za hlas je podla mna prilis. ak by toto mal niekto sponzorovat, tak za 5000hlasov co v pdostate nieje ani sidlisko by musel dat 75 000€. to je moc.. a nikomu nestaci + 5000 hlasov isto..
2. som z vychodu, takze asi ako pise lezgy..
co ja viem, vkuse su tam tie iste ksichty. ide im hlavne o zarobok, nie o to kto vyhra /kto bude mat +- hlasy../. predsa len, keby clen komisie namietal a nieco napr videl, a odmietol zapisat zapisnicu napr.., tak z odsedeneho dna bude musiet ovela viac casu venovat spisovaniu protokolov, vypovediam a pod...
z tych co poznam sa toto nechce nikomu... osobne si ale nemyslim, aj napriek videu, ze sa takto daju ziskat velke pocty hlasov. 15€ za hlas je podla mna prilis. ak by toto mal niekto sponzorovat, tak za 5000hlasov co v pdostate nieje ani sidlisko by musel dat 75 000€. to je moc.. a nikomu nestaci + 5000 hlasov isto..
15e za hlas mi nepride vela ...
si vezmi ze 1m hlasov = 15m evri
a mas 4 roky na to aby sa ti to vratilo ...
pohodickaaa ...
si vezmi ze 1m hlasov = 15m evri
a mas 4 roky na to aby sa ti to vratilo ...
pohodickaaa ...
lava, prava, lava, prava ...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
amyslis ze tie hlasy plati zo svojeho? pekne sa na ne skladame
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
K tomu žrádlu ešte - však si prečítajte toto - a to neplatí len teraz, navyše sú len tie "špecialitky" v účtovnom výkaze. Takže tak.
Ja chodím do Karlovej Vsi, tam je stále Smeráčka starostkou, ale na stravu sa sťažovať nemôžem
K tomu platu - ak si myslíte že je to mega, ja vám vybavím miesto na voľby do EÚ parlamentu, tieto si chcem ešte absolvovať nech mám všetky.
Ak mám úprimne povedať, tak sa to finančne určite neoplatí - ste tam minimálne 16 hodín, a aj to len v tom prípade, že by si mal zázračne všetko zrátané v moment zatvorenia volebných miestností. Okrem toho by si sa musel asi teleportovať na obvodnú volebnú komisiu aj zo zápisnicou. Oni by to museli asi pod vplyvom nejakých fajných drog spracovať za zlomok sekundy, dať ti odpis zápisnice a následne by si sa musel opäť teleportovať späť do vol. miestnosti, rozpustiť komisiu. Tu by sa ti robota skončila, ak si obyčajný člen/podpredseda. Ak si predseda/zapisovateľ, tak ideš ešte na miestny/obecný úrad so zápisnicou a jej odpisom a zo všetkým bordelom čo zostal z vecí na voľby.
Už len keď si spomeniem na prvé voľby v komisii - Eurohujeri 2009 - samozrejme, nedôjdete na prvú schôdzu, automaticky zvolia toho neprítomného za predsedu. Super. Starostí X-krát viac a plat rovnaký ako člen. O 5:46 v nedeľu ráno som len odchádzal z Obvodnej volebnej komisie, lebo im padol systém. Čiže na nohách nepretržite 24 hodín a ešte nebol koniec...a to za 32 euro. Ešte stále je to výhodné? To už radšej ani nespomínam posledné parlamentné voľby, kde bola obvodná v inchebe...tam som sa o 7:30 v Nedeľu ráno len dostal na radu
Ja chodím do Karlovej Vsi, tam je stále Smeráčka starostkou, ale na stravu sa sťažovať nemôžem
K tomu platu - ak si myslíte že je to mega, ja vám vybavím miesto na voľby do EÚ parlamentu, tieto si chcem ešte absolvovať nech mám všetky.
Ak mám úprimne povedať, tak sa to finančne určite neoplatí - ste tam minimálne 16 hodín, a aj to len v tom prípade, že by si mal zázračne všetko zrátané v moment zatvorenia volebných miestností. Okrem toho by si sa musel asi teleportovať na obvodnú volebnú komisiu aj zo zápisnicou. Oni by to museli asi pod vplyvom nejakých fajných drog spracovať za zlomok sekundy, dať ti odpis zápisnice a následne by si sa musel opäť teleportovať späť do vol. miestnosti, rozpustiť komisiu. Tu by sa ti robota skončila, ak si obyčajný člen/podpredseda. Ak si predseda/zapisovateľ, tak ideš ešte na miestny/obecný úrad so zápisnicou a jej odpisom a zo všetkým bordelom čo zostal z vecí na voľby.
Už len keď si spomeniem na prvé voľby v komisii - Eurohujeri 2009 - samozrejme, nedôjdete na prvú schôdzu, automaticky zvolia toho neprítomného za predsedu. Super. Starostí X-krát viac a plat rovnaký ako člen. O 5:46 v nedeľu ráno som len odchádzal z Obvodnej volebnej komisie, lebo im padol systém. Čiže na nohách nepretržite 24 hodín a ešte nebol koniec...a to za 32 euro. Ešte stále je to výhodné? To už radšej ani nespomínam posledné parlamentné voľby, kde bola obvodná v inchebe...tam som sa o 7:30 v Nedeľu ráno len dostal na radu
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
pekny popis Knazka, Carnogurskeho, Budaja a spol: http://zakulisiepolitiky.tumblr.com/
Knazkova previazanost na J&T je znama, asi to nebude uplne nezistne
Knazkova previazanost na J&T je znama, asi to nebude uplne nezistne
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
http://aktualne.atlas.sk/virtualna-vole ... ampaign=hp
a zahlasujte sem - http://aktualne.atlas.sk/prezidentske-v ... lasovanie/
Uvidime pre zaujimavost aky bude vysledok.
a zahlasujte sem - http://aktualne.atlas.sk/prezidentske-v ... lasovanie/
Uvidime pre zaujimavost aky bude vysledok.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja som to ani nedocital. tak tendencny clanok som uz davno necital.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Niekto to tu alebo niekde inde spominal, ze sa vytiahne diskreditacna kampan...
Prave som si nasiel v schranke tu "bombu" proti Kiskovi, anonymny A5 letacik o scientologii a vysokých urokoch (ale na cervenom pozadi, aby sme nemuseli vahat kto je za tym)
Prave som si nasiel v schranke tu "bombu" proti Kiskovi, anonymny A5 letacik o scientologii a vysokých urokoch (ale na cervenom pozadi, aby sme nemuseli vahat kto je za tym)
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Ja osobne vidim tu antikampan, vdaka ktorej mi na facebook vybehuje Kiska viac ako chcem mozno aj ako spustenu z vlastnych radov.
Ved on sa teraz moze hrat na chudacika, ktoreho ocosuju.
Komu, by nieco take realne vadilo? Ved ked ide kandidovat, kazdy musi ratat so spinou, mozno aj vymyslenou.
On spusti silnu antikampan na svoju antikampan, nieje to nahodou len naoko, aby bol este vo vacsom povedomi,
Uz reklamy Kiska za prezidenta a pod. su opozerane, teraz dal prednost reklame, aky je on chudacik, a aku kampan voci nemu vedu.
Bohuzial, moze to byt inac, ale mna uz na SR politickej scene neprekvapi nic.. Naozaj..
Tento clanok:
http://zakulisiepolitiky.tumblr.com/
tiez vyspevuje Kisku v dobrom svetle, a naopak, v podstate pravdivo hovori o tom, ze kandidat lekar ma za ulohu len naviazat na seba hlasy lekarov, aby nahodou nebolo rozdelene zlemu protikanditatovi, u knazka detto. Proste, Ti co nechcu Fica maju takto moznost slepo dat hlas jednemu z nich, ktory naopak bude chybat tomu dolezitemu.
Lenze, tu sa pytam, tak ako pomohla antikampan Kotlebovi, v mediach a pod., nieje aj tato antikampan voci Kiskovi vlastne presne ta, ktora bude mat opacny ucinok? A nenapisal si tie letaky vlastne on sam na seba, prip. za to niekomu zaplatil?
Tak ako som nedavno pocul, ako vysoko su Slovaci financne negramotni, su negramotni aj po politickej stranke. Daju sa zlakat nezmyselnym poctom vymyslenych kandidatov, ktori nemaju absolutne ziadnu sancu uspiet, a ich ulohou je len nakradnut hlasy, ktory by inac mohli skoncit v zlych "rukach"....
Takze, ja by som sa ku antikampani voci Kiskovi nestaval az tak ... zle..
Ved on sa teraz moze hrat na chudacika, ktoreho ocosuju.
Komu, by nieco take realne vadilo? Ved ked ide kandidovat, kazdy musi ratat so spinou, mozno aj vymyslenou.
On spusti silnu antikampan na svoju antikampan, nieje to nahodou len naoko, aby bol este vo vacsom povedomi,
Uz reklamy Kiska za prezidenta a pod. su opozerane, teraz dal prednost reklame, aky je on chudacik, a aku kampan voci nemu vedu.
Bohuzial, moze to byt inac, ale mna uz na SR politickej scene neprekvapi nic.. Naozaj..
Tento clanok:
http://zakulisiepolitiky.tumblr.com/
tiez vyspevuje Kisku v dobrom svetle, a naopak, v podstate pravdivo hovori o tom, ze kandidat lekar ma za ulohu len naviazat na seba hlasy lekarov, aby nahodou nebolo rozdelene zlemu protikanditatovi, u knazka detto. Proste, Ti co nechcu Fica maju takto moznost slepo dat hlas jednemu z nich, ktory naopak bude chybat tomu dolezitemu.
Lenze, tu sa pytam, tak ako pomohla antikampan Kotlebovi, v mediach a pod., nieje aj tato antikampan voci Kiskovi vlastne presne ta, ktora bude mat opacny ucinok? A nenapisal si tie letaky vlastne on sam na seba, prip. za to niekomu zaplatil?
Tak ako som nedavno pocul, ako vysoko su Slovaci financne negramotni, su negramotni aj po politickej stranke. Daju sa zlakat nezmyselnym poctom vymyslenych kandidatov, ktori nemaju absolutne ziadnu sancu uspiet, a ich ulohou je len nakradnut hlasy, ktory by inac mohli skoncit v zlych "rukach"....
Takze, ja by som sa ku antikampani voci Kiskovi nestaval az tak ... zle..