Novy smartfon
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Jan, 2014, 19:32
Re: Novy smartfon
Z vlastnej skusenosti tz odporúčam niaky z modelov Huawei G600 a G500 . Bateria super a vydrz 2 celovecerne filmy a este mas 40 percent .
Budem brat novy tel v o2 takze mam na vyber z:
HTC Desire 500
Huawei Ascend G700
LG Optimus L9 II
Sony Xperia™ L
Alebo nieco co maju v ponuke k striebornemu pausalu okolo 100€.
Pozadujem Android, co najlepsiu vydrz baterky a dobra kvalita videa a fotaku tiez potesi. Co by ste vzali? Moj favorit je zatial LG Optimus L9 II. Teraz mam Nokiu N8 ta my vyhovuje ale stve ma ze nema android.
HTC Desire 500
Huawei Ascend G700
LG Optimus L9 II
Sony Xperia™ L
Alebo nieco co maju v ponuke k striebornemu pausalu okolo 100€.
Pozadujem Android, co najlepsiu vydrz baterky a dobra kvalita videa a fotaku tiez potesi. Co by ste vzali? Moj favorit je zatial LG Optimus L9 II. Teraz mam Nokiu N8 ta my vyhovuje ale stve ma ze nema android.
MB: Asus P8P67 Pro B3 rev., CPU: Intel® Core™ i5-3350P 3.10 GHz + Noctua NH-U12P SE2, PSU: FSP Aurum Series 600W Gold, RAM: Kingston HyperX DDR3 1600 12GB, HDD1: OCZ Agility 3 Series 120GB, HDD2: WD Caviar Black (WD1001FALS) 2x1TB (Raid 0), HDD3: WD Caviar Green (WD5000AACS) 500GB, GPU: Nvidia GeForce GTX 570, Blu-Ray: LG BH10LS30, Case: Fractal Design Define R2 Black + 3x NOCTUA NF-S12B, OS: Windows 7 Home Premium SP1 64bit, LCD: Benq 24" G2420HDB, REPRO: Genius SP-HF1800a
skor tu Xperiu
ale ten O2 pausal je totalne predrazeny
pozri ineho operatora
ale ten O2 pausal je totalne predrazeny
pozri ineho operatora
Spoiler: ukázať
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Broslowski, nie som si celkom isty, ci sa to prejavi aj v ponuke operatorov
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Kupovat ho budem az za mesiac ale pochybujem ze sa to nejak vyrazne zmeni. Z tych co tam su teraz by sa ktory najviac oplatil?
MB: Asus P8P67 Pro B3 rev., CPU: Intel® Core™ i5-3350P 3.10 GHz + Noctua NH-U12P SE2, PSU: FSP Aurum Series 600W Gold, RAM: Kingston HyperX DDR3 1600 12GB, HDD1: OCZ Agility 3 Series 120GB, HDD2: WD Caviar Black (WD1001FALS) 2x1TB (Raid 0), HDD3: WD Caviar Green (WD5000AACS) 500GB, GPU: Nvidia GeForce GTX 570, Blu-Ray: LG BH10LS30, Case: Fractal Design Define R2 Black + 3x NOCTUA NF-S12B, OS: Windows 7 Home Premium SP1 64bit, LCD: Benq 24" G2420HDB, REPRO: Genius SP-HF1800a
skutocne si na prelome ja by som pockal pokial operatori nasadia nove modely. neolpati sa ti kupit rok stary model predsa
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
inac podla vas aky smartfon strednej triedy ma sancu dostat android novsi ako 4.4? (okrem nexusov teda).
sony v tomto byval jeden z lepsich, ale podla toho ako sa zachovali k Xperii M tipujem ze M2-ka sa cez Android 4.4 nedostane. v pripade LG L9 II sa suska ze dostane kitkat, co je celkom dobre, lebo vychadzal tusim s 4.1. Myslite ze to zachovaju aj pri serii L III? Ako na tom budu ostatny?
sony v tomto byval jeden z lepsich, ale podla toho ako sa zachovali k Xperii M tipujem ze M2-ka sa cez Android 4.4 nedostane. v pripade LG L9 II sa suska ze dostane kitkat, co je celkom dobre, lebo vychadzal tusim s 4.1. Myslite ze to zachovaju aj pri serii L III? Ako na tom budu ostatny?
- mArtinko5MB
- Používateľ
Moto G ho dostane určite
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
podla mna nie, kedze ho uz ma pod palcom lenovo a otazka ake budu mat kapacity na vyvoj...
- mArtinko5MB
- Používateľ
Lenovo nebude do politiky Motoroly zasahovať najbližšie 2 roky (trebalo čítať správy, oni ich len kúpili s tým, že ich plány nebudú narúšať). Takže s tým, či bude alebo nebude update Lenovo nič nemá.molnart napísal:podla mna nie, kedze ho uz ma pod palcom lenovo a otazka ake budu mat kapacity na vyvoj...
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto