je moznost preinstalovat Win 7 do panenskeho stavu bez toho, aby som potreboval licencny kluc?
Pozor, nejde o warez. Mam legalny Win 7 z MSDN AA, ale nakolko som uz skoncil vysku, tak kluc ktorym
som dany Win aktivoval uz nie je platny. Win 7 ale mozem dalej pouzivat, fachcia mi tam aj updaty.
Rad by som sa totiz zbavil mnozstva uz nepouzivaneho softu a odovzdal notas niekomu, komu bude stacit.
Clean reinstal
Clean reinstal
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Clean reinstal
da sa to tak spravit jedine ak by si mal recovery particiu, ako su v ntb. Normalne to tak nespravis, jedine vsetko rucne odinstalovat a pripadne premazat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
hm... recovery particia tam nie je. Tak ma asi caka pekny vikend
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
co chces robit cely vikend preboha? windows + zakladne programy mas nahodene na priemernom pc za 2, max 3 hod. Updaty trvaju mozno dalsiu hodinu-dve, podla toho ci mas SP1 win7 aleb nie.
Akurat si v tom musis spravit system.
Akurat si v tom musis spravit system.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
no, mne nezostava nic ine, len to vsetko odinstalovat... mam tu chutovky ako SQL Server 2008, Visual Studio + kopu veci k tomu a dalsie lakocinky
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Product Key Finder si neskusal?
Popripade: http://pcsupport.about.com/od/productke ... finder.htm
BTW, ako moze fungovat win, ked neni platny key? Teda ak nie je ovsem prebehnuty aktivatorom
Potom jedine recovery, alebo ak su na disku body obnovy, tak cez nich.
Popripade: http://pcsupport.about.com/od/productke ... finder.htm
BTW, ako moze fungovat win, ked neni platny key? Teda ak nie je ovsem prebehnuty aktivatorom
Potom jedine recovery, alebo ak su na disku body obnovy, tak cez nich.
to je ta MSDN AA licencia pre skoly. Kym si student, mas to zdarma a legal. Ked skoncis skolu, mozes ten soft dalej pouzivat. Nemam presne overene ako sa to sprava po ukonceni skoly, nakolko som narazil na rozne tvrdenia. Spoluziak nedavno skusal instalovat Win 7 zo skoly a uz mu to neumoznilo, na nete som ale nasiel info, ze vraj by to malo ist
Nerad by som pocas instalacie zistil, ze vlastne nic nainstalovat nemozem...
Nerad by som pocas instalacie zistil, ze vlastne nic nainstalovat nemozem...
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Win7 sa da nainstalovat aj bez zadania kluca a aktivovat sa da neskor, do 31 dni.