Ahoj , mam takyto problem
Vcera sa mi stalo ze mi cely pocitac zamrzol , ziadna blue screen ani nic podobne , bolo to nasposob ked vam neodopoveda niakz program no mne nedpovedal cely pc nic som nemohol robit ani klikat na nic ... bol som na googli chrome a napravo dole mi ukazalo ze pocitac caka na vyrovnavaciu pamat ... tak som pockal asi max. 5 min a odseklo sa to no na dalsi den rano sa mi to stalo to iste .. restartoval som PC na tvrdo lebo ani po 10 min. nic ... zapol som pocitac a ziadne nacitavanie windowsu cierna obrazovka a potom mi naskocilo z visty a vyskocilo mi to kde mozem zapnut prikazovy riadok , obnovenie systemu, oprava pocitaca atd. |asi viete co myslim| a ked som dal opravu pocitaca tak to nic neurobilo ...
Mam windows 7 64 bit proffesional
Prosim poradte mi niekto ja by som asi urobil to ze preinstaloval by som pocitac ale stratil by som svoje data , dalo by sa len preinstalovat cisto windows a vsetko by ostalo alebo len opravit
Dakujem
Nejde zapnut pc ...
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: Nejde zapnut pc ...
ak máš disk rozdeleny na dva alebo viac a data máš na oddieli disku kde nie je windows tak ti data ostávajú , pokiaľ máš len dajme tomu "C" tak sa formatuje vše .
Spoiler: ukázať
Mam rozdeleny disk na C a D na C mam windows a adobe flash player, javu, antivirak na D mam niektore veci ... ale asi stratim tie data ktore mam na C ?
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
jasné stratiš , ale ak používaš mozilu , tak je možnosť zálohovať jej data cez mozbackup . veci z niektorých programov sa tiež dajú manualne zachrániť presunom na "D" .
Spoiler: ukázať