Procesor Intel
Procesor Intel
Zdravím tak SSD-čko beží vpohode som spokojný teraz tu mám jednu dilemu predal som moju i7-2600 hľadám zaň náhradu hrám len hry žiadny práca/rendering chcem sa výkonovo držať na úrovni tej i-7, môj nápad by bol Intel Core i5-3570K a trošku ho taktnúť, ako by som bol na tom s výkonom oproti tej i-7 ?
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Re: Procesor Intel
a preco si ho vobec predaval nic tym neziskas
ivy by som dnes nekupoval(pokial ho nechces ako bazar)
i5-4670k ked tak
ivy by som dnes nekupoval(pokial ho nechces ako bazar)
i5-4670k ked tak
Spoiler: ukázať
lebo bol chybný ale ako pozerám na single jadro i-5 3570K je výkonnejší ako i7 dmička moja.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
to síce ano ale nič kôli čomu by bolo treba meniť
logická náhrada je 4770/k aj z novou doskou
alebo 3770/k ak nechceš meniť dosku
logická náhrada je 4770/k aj z novou doskou
alebo 3770/k ak nechceš meniť dosku
- kovinator
- Používateľ
no logicka nahrada to sice je lenze pisal ze cisto hry ziadna praca/rendering
pride mi to ako vyhadzov penazi ak by zobral i7 ak potrebuje prave single core(reci typu teraz su konzole skoro pc tak sa bude krasne optimalizova na vela jadier tu boli uz dlho )
siel by som teda do i5 a ak si si nechal dosku a chces si ju nehat tak ano chod do bazarovky radsej ak nie ber haswella s novou doskou
pride mi to ako vyhadzov penazi ak by zobral i7 ak potrebuje prave single core(reci typu teraz su konzole skoro pc tak sa bude krasne optimalizova na vela jadier tu boli uz dlho )
siel by som teda do i5 a ak si si nechal dosku a chces si ju nehat tak ano chod do bazarovky radsej ak nie ber haswella s novou doskou
Okey uvidím čo mi odpíšu ľudia z inzerátov na tú i-5 3570K + ho ešte pretaktujem tak bude dáke + hádam Na akej cene sa mám pohybovať za tú i-5 cca
- dexterav
- Sponzor fóra gold
píšeš ako by ten rozdiel bol 100% a nie iba pár %kovinator napísal:no logicka nahrada to sice je lenze pisal ze cisto hry ziadna praca/rendering
a i7 má rovnaké ipc ako i5 len má navyše ht
Naposledy upravil/-a dexterav v Po 10. Mar, 2014, 23:22, upravené celkom 1 krát.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Normalne by som zobral 3570K (ak zozenies) a taktol ho. Haswell nerobi absolutne ziadne divy a uz toboz, ked treba menit aj dosku
- kovinator
- Používateľ
rozdiel medzi hajzlikom a ivy? no v pripade novych je to aj cenovy rozdiel par % tak preco nie?
ak si dosku nehava tak potom je to samozrejme
ten single core som myslel v porovnani so starsou generaciou nie vramci HT len to ze on ten HT nepotrebuje asi som sa nevyjadril moc presne
ak si dosku nehava tak potom je to samozrejme
ten single core som myslel v porovnani so starsou generaciou nie vramci HT len to ze on ten HT nepotrebuje asi som sa nevyjadril moc presne
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Taká otázka na autora: Akú máš dosku ?
Lebo ak to nieje "Z" tak aj pri 3570k sa najskôr bude meniť doska a tam by som už ako rozumnejšiu alternatívu videl 4670K/4770K+ nová doska
A ak sa hráš hry, tak ti úplne stačí 4670K.
Lebo ak to nieje "Z" tak aj pri 3570k sa najskôr bude meniť doska a tam by som už ako rozumnejšiu alternatívu videl 4670K/4770K+ nová doska
A ak sa hráš hry, tak ti úplne stačí 4670K.
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
mozno by si este mohol napisat aku mas dosku ked chces tolko taktovat a aky chladic k tomu
Doska : MSI Z77A-G45
Cooler : AC-freezer i-30
Cooler : AC-freezer i-30
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Doska uplne postacujuca na vsetko, hlupost ju predavat, zbytocne prerobis. Skus sa poohliadnut po 3570K, ako som pisal vyssie.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
Presne ako pise bratm
Skoda by to bolo menit.
Uz len zohnat tu i5
Skoda by to bolo menit.
Uz len zohnat tu i5
Intel Core i5- 2500K sa neoplatí ?