ja nevravim ze je to dobra hra,len mi je divne,ze tu niekto hodnoti nieco,co este ani nedrzal v ruke
somarina..to by si vedel hrat hned ako to chytis do ruky.. kasli na to..sme ot..shiro napísal:auto sem netahaj to je daco uplne ine. pri hre nemas ziadne realne fyzikalne vnemy ako pri aute.
rovnako ako cumis na video z hry, cumis aj na hru samotnu, akurat ze ju navyse ovladas mysou a klaveskou. z videa vidis vsetko co hra ponuka - grafiku, zvuky, pripadnu hlupu AI a dalsie veci.
Cau, najdes ma ako "Laco236". No chcem sa este opytat vsetkych co to uz skusali, ci im obcas hra zacne dost brutalne lagovat, rsp. trhat?. Zostavu mam na to dostatocnu, tak neviem kde je problem. Vie niekto poradit?quicky napísal:netus aky mas nick alebo ako sa tam najdeme?
Trochu sa musim priznat, ze beta ma nadchla, ale uz ked to mam "plne", tak zacinam mat pocit, ze dlho to nevydrzi...quicky napísal:prave som pohral nejaku tu hodinku,celkom je to zaujimave...je ot taky relax ,vypinak...celkom sa pomi to pozdava,aj ked nejako extremne zatial nadseny som neni,ale hratelnost to ma fajn.
trosku v bojoch to seka,resp laguje? tazko povedat.
Mne to nepada, ale ta optimalizacia, len krutim hlavou, ide pekne plynule, naraz zacne prudko lagovat a pod.. Vtedy sa fakt neda dobre hrat (teraz neviem ci je to netom pingy su cca 20-150ms, zostavu mam viac nez dobru na tento "stary" engine) Dalsia vec ako pises, ziadna automaticka balancia. Tiez som casto hral proti 30 a vyssie. Dufam, ze coskoro pride patch. Teraz som uz level 32, ale i tak by to mohlo samo balancovat. Tak sa tam dufam niekedy najdeme. Dalsia skoda, ze to nehraju viaceri z tohto fora, lebo sa tu nik nezapaja do debatyquicky napísal:mne osobne sa to dost paci:) je to akcne dynamicke, kvazi pekna grafika:) nemam zatial co vytknutakurat to,ze mozno levelovo by to mohlo byt ohranicene,lebo som lvl 9 a hram s ludmi lvl 40 cize uplne ine lepsie zbrane maju a tak...
poslal som ti friend request... rempejdziiik
p.s. dneska mi to uz 2x padlo pocas hry.ako si ty na tom ?:P