Si jeden z mala :] To o niecom svedci. Film nema zo srandy take vysoke hodnotenie. Ja som mu dal 5/5, bol to pre mna jeden z najlpsich krimi filmov z 2013. :]
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
a mne je fuk ako ovce na csfd hodnotia filmy,velakrat sa clovek da odradit a pride o dobry film..naopak velakart zas narazi na somarinu co berie samu seba velmi vazne.. ako toto napriklad..
ved to nema dej..ten skonci niekde v stvrtke a potom sa nedeje nic a vsetko je predvidatelne..
Mne sa to tiež veľakrát stalo. Červené hodnotenie a mne sa film nepáčil, potom zas naopak, hodnotenie do 50% a film sa mi veľmi páčil. 100 ľudí 100 chutí.
nazor na film moze tam kazdy iny. Niekto da debilnej komedii kde sa len chlasta a skacu kozy 5/5 a ked si pozrie naozaj film co ma hlavu a petu , tak tomu neda ani bod.
Ale prisoners by som neohodnotil nizsie ako 4/5. Je pravda ze ziadne specialne efekty a podobne, ale je to dobre zahrane, hlavne po psychologickej stranke
k tym prisoners je to vsetko vec nazoru mne sa to napr. pacilo, ale kamoska co na tom so mnou bola si na konci odfukla a bola vdaka za koniec s vyhlasenim, ze od zaciatku vedela ako to skonci
osobne by som si rad vypocul koniec filmu po 20minutach filmu(okrem vyhlasenia najde ich/nenajde ich)
Začínam veriť tomu, že existujú v našom svete nadľudia. Lebo keď niekto vedel už dopredu očas pozerania filmu, že Jackman skonči v prdeli v nejakej diere, tak to už musí byť sila
vedel som ze to nie je ten mlady a kedze nic nenasvedcovalo tomu,ze by mali nejake dalsie "velke stopy" tak sa dalo predokladat,ze je to niekto z okolia..niekto nenapadny..ten film bol viac o emociach ako o krimi
Nedopozeral som to, absolútne nieje môj typ filmu. (ale nevravím že je to zle).
Na Prisoners mám podobný názor ako Mačo. A tak isto aj na celé hodnotenie kt. je na ČSFD.
After The Dark ... 4/5
Enderova hra ... 4/5
Kapitan phillips ... 4/5
All Is Lost 3/5
Gravity trocha nuda 2/5
Thor ... 4/5
Hunger Games Catching Fire ... 3/5
Life of King 5/5
How I Live Now 3/5
Filth 4/5
Book Thief 5/5
Last Days on Mars ... oddychol som si pri tom filme, neľutujem 3/5