Google Chrome
Re: Google Chrome
Zdravým poslednú dobu ma na mojom účte oslovuje táto hláška mám si z toho robyť ťažkú hlavu moje heslo je podľa mňa dosť silné.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Neviete nahodou pls poradit? Toto mi robi chrome, ked ho zmaximalizujem/vyvolam z minimalizovaneho stavu na liste
Nestretol sa s tym uz niekto? Mam taky pocit, ako by to bolo nieco s grafikou, resp. s ovladacmi, no nikde inde to nerobi, len v chrome. Neviem zistit, co to moze byt. Ak obnovim okno (F5), tak sa to uz zobrazi normalne
Dik
Nestretol sa s tym uz niekto? Mam taky pocit, ako by to bolo nieco s grafikou, resp. s ovladacmi, no nikde inde to nerobi, len v chrome. Neviem zistit, co to moze byt. Ak obnovim okno (F5), tak sa to uz zobrazi normalne
Dik
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
toto mi robila mozzila po najnovsom update. Presiel som na operu/safari a je to v poho.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
je to problem s renderom
obcas to zrobi i mne
stiahni si developer 34.XX
https://www.google.com/intl/sk/chrome/b ... annel#eula
VYMAZAT CHROME A DAT ZBOHOM GOOGLE
obcas to zrobi i mne
stiahni si developer 34.XX
https://www.google.com/intl/sk/chrome/b ... annel#eula
VYMAZAT CHROME A DAT ZBOHOM GOOGLE
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Dal som verziu 35.0.1883.0 dev-m, tak uvidim co to spravi
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
To je sice fajn, ale tieto su prehladnejsie, aspon pre mna a mam ich hned na ociach, ostatne/nepotrebne mam v priecinku ine zalozky a tie ma moc netrapia, ale tieto ano
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ja s novou operou nemam ziaden z tychto problemov akurat zalozky si opat musim synchronizovat cez Xmarks
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
No to je tiez pekne, ale ako mi to pomoze vyriesit problem? Chromu sa nevzdam, je to zatial najlepsi browser, co som skusal.
Zacalo mi to robit na win8.1, na sedmicke som sa s tymto nestretol a na starom booku, kde mam XP, mi to tiez nerobi
Inak ta dev verzia je paradne rychla oproti klasickej
Zacalo mi to robit na win8.1, na sedmicke som sa s tymto nestretol a na starom booku, kde mam XP, mi to tiez nerobi
Inak ta dev verzia je paradne rychla oproti klasickej
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Takze co som sa docital, podobny problem ma viac ludi. Zatial jedine funkcne riesenie je, zavriet chrome, vymazat favicons a znovu spustit. Osobne som si na ploche spravil batku na del suboru, aby som to stale nehladal
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
proste najlepsi browser
uplny reinstal chromu nepomoze ?
uplny reinstal chromu nepomoze ?