Mam taky problem, ze chcem rozdelit HDD v notase na dva logicke casti, co je aj mozne, ale problem je ten, ze mam 500GB disk a ked chcem zmensit 450GB cast, kde je nainstalovany system, tak mi povoli asi len nejakych 230GB(moje prianie je cca 350GB) a pritom na system by som kludne nechal 100GB co si myslim, ze na W7 bohate staci, kedze hry,filmy, hudba budu v druhej casti. Vedel by mi niekto pomoct ako "prinutit" W7 aby poksytol viac miesta na zmensenie?
Rozdelenie HDD na ntb
Rozdelenie HDD na ntb
Zdravím,
Mam taky problem, ze chcem rozdelit HDD v notase na dva logicke casti, co je aj mozne, ale problem je ten, ze mam 500GB disk a ked chcem zmensit 450GB cast, kde je nainstalovany system, tak mi povoli asi len nejakych 230GB(moje prianie je cca 350GB) a pritom na system by som kludne nechal 100GB co si myslim, ze na W7 bohate staci, kedze hry,filmy, hudba budu v druhej casti. Vedel by mi niekto pomoct ako "prinutit" W7 aby poksytol viac miesta na zmensenie?
Notebook: Lenovo IdeaPad Y560
Razer Orca Headphones ^^
Phone:
Razer Orca Headphones ^^
Phone:
- hopkok
- Používateľ

- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: Rozdelenie HDD na ntb
pouzi acronis director suite
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ako pise hopkok, napriklad acronis alebo ine tooly (moj oblubeny gparted
) )
a ako pisem ja, NACO delit omg
a ako pisem ja, NACO delit omg
Spoiler: ukázať
- bassgenerator
- Používateľ

- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Acronis Disk Director. Stiahnut ISO. Nasackovat to na USB cez Rufus alebo vybalit ako bootable na CD/DVD.
Nabootovat s uvedeneho media a v peknom grafickom prostredi "resiznes" co potrebujes.
Gparted robi to iste akurat pokial su tam data-moze to robit dlhsie nakolko program pocas procesu kontroluje aj integritu dat.
Nabootovat s uvedeneho media a v peknom grafickom prostredi "resiznes" co potrebujes.
Gparted robi to iste akurat pokial su tam data-moze to robit dlhsie nakolko program pocas procesu kontroluje aj integritu dat.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
vdaka chalani za rady, ale medzii tym som skusil partition wizard a uz je to v pohode
, len nechapem preco spravca diskov vo windows nechcel povolit vacsie rozdelenie disku 
Notebook: Lenovo IdeaPad Y560
Razer Orca Headphones ^^
Phone:
Razer Orca Headphones ^^
Phone:
- bassgenerator
- Používateľ

- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Prave preto, ze sa to cez spravu diskov nerobi. Medzi tymi particiami nebolo nic?
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
-
michalkoo10
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 13:28
nazdar, do notebooku som si kupil SSD disk a ten stary disk som vybral a kupil som externy box, ten disk som sformatoval ale ostala mi tam particia Vyhradene systemom
ako sa jej mam zbavit ?
ako sa jej mam zbavit ?
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
hocijakym partition managerom
odstranit vsetky particie a potom vytvorit jednu novu
Spoiler: ukázať