Lenovo T430 integrovana grafika 1x mini dp na 3x hdmi/dvi

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Lenovo T430 integrovana grafika 1x mini dp na 3x hdmi/dvi

Príspevok od používateľa LoPiO »

Ahojte.

Co to som pogooglil, ale nemozem sa tomu venovat poriadne.

Mam notebook Lenovo T430 z integrovanou grafikou HD4000.
Podla Faq Intelu to vie 3 monitory pokial aspon 2 su cez dp port pripojene.

Potreboval by som vediet ci dany notebook ma displayport verzie 1.2 ?
A ak ma, tak ci je mozne zapojit 3 monitory, ktore maju iba hdmi alebo dvi vstup ?
Notebook ma 1x mini dp.

Nasiel som nejake splittery 1 x dp na 3 x dp, ale neviem ci budu fungovat z danou grafikou a musia vediet bezat pod red hatom 6.5.
Napriklad: http://www.maximumpc.com/evgas_displayp ... source2013
nakolko stoja okolo 80-100$ a urcite sa nebudu dat dostat na SVK, tak by som bol rad aby som to nemusel vracat.
Otazka dalsia bude fungovat 1 x mini dp redukcia na dp a z toho splitter na 3 x dp a zo splittera redukcie na hdmi alebo dvi na kazdy monitor?

Este existuju samozrejme hdmi splittery, ktorych cena je mensia, ale bude fungovat 1 x mini dp to dp to hdmi a z toho splitter na hdmi ?

Pozadovane rozlisenie je 1920x1080 na jeden monitor, cize dokopy 5760x1080 minimalne. Co som zistil asi to viac aj tak nepotiahne.
Samozrejme hladam riesenie, kde mozem monitory pouzit ako rozsirenu plochu a nie klonovanie.

Dakujem za help ;)
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
LoPiO
Používateľ
Používateľ

Re: Lenovo T430 integrovana grafika 1x mini dp na 3x hdmi/dv

Takze hladal som dalsie informacie a prisiel som na toto. Postujem to pre info. Mozno to niekomu pomoze do buducna.

Dane MST ( multi stream transport ) huby ako napriklad CLUB 3D MST hub mi nepomozu, kedze je potrebne mat displayport 1.2 na to aby ste na jeden displayport zapojili viac ako jeden monitor ( ther improvements include multiple independent video streams (daisy-chain connection with multiple monitors) called Multi-Stream Transport ). Potom kolko monitorov a s akym rozlisenim pre kazdy jeden sa da zapojit zavisy od priepustnosti dp 1.2.

Nakolko dany notebook ma procesor 3. generacie core i5-3320m s integrovanou grafikou HD4000 a ta podporuje iba displayport 1.1, tak nie je mozne pripojit viac ako jeden monitor na jeden displayport aby fungoval v "extended mode". Da sa iba klonovanie.

Zle informacie zabalene tu:
Spoiler: ukázať
Nakoniec som nasiel toto ThinkPad Advanced Dock, ktory umoznuje zapojenie diskretnej low-profile grafickej karty. Cize toto bude cesta vonka s tejto zapeklitej situacie.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
LoPiO
Používateľ
Používateľ

Re: Lenovo T430 integrovana grafika 1x mini dp na 3x hdmi/dv

Takze upravujem svoje stanovisko a upravujem informacie.

Thinkpad Advenced Dock nie je kompatibilny z T430.

Musite pouzit kompatibilny dock. Viac informacii na tomto fore, kde to je rozobrate LINK.

Ale co je podstatne je mozne mat zapojene tri externe monitory na t430 samozrejme bez toho aby fungoval monitor v notebooku. Vsetky informacie su vo fore ;)

Návrat na "Nákupná poradňa"