Ked sa ti nepaci kup si 512GB ale potom nerev ze stal vela. Logicky, ked mas krpatu kapacitu, tak musis 2x rozmyslat, co tam das a nie sa handrkovat, preco mas malo miesta...no preto lebo mas maly disk a kopu veci na nom takze nieco musi het. Co som ti popisal je najmensie zlo. Musis si vybrat. Ked mas 5 miestne auto, tiez do neho nedas 8 ludi.dexterav napísal:ano netrep to na ssd...
otázka je potom načo tie ssd sú ked má človek všetko dávať nakoniec na hdd ...
keby si cital co som pisal vedel by si.wingo napísal: tak ak vieš tak poraď a nie iba zdrbávaj.
ked nemas ziadny velky program, tak to budes mat zadrbane dacim inym. Nove windowsy nenabobtnavaju takym tempom ako kedy si Xpcka. Staci si premaznut tempy napriklad. Recovery nepouzivam, takze tvojich 5GB by si mal k dobru. Hibernacia vypnuta? jej subor ma +- tolko co tvoja RAM. Mi nevrav ze o takychto zakladnych optimalizaciach systemu pre male ssd disky nic nevies. Pise sa to minimalne posledne dva roky v XY clankoch na webe.wingo napísal:Mimochodom 60GB bolo bez hier, a to nemám programy typu CAD/photoshop, tmp premazávam, recovery má iba 5GB atď. Samozrejme že čistá inštalácia Win zaberá výrazne menej, ale ako všetci vieme postupne nabobtnáva a rýchlosť nabobtnávania veľmi závisí od toho ako ho človek využíva, čo a ako často inštaluje...
Hm, moj adresar windows ma teraz prave 18.9GB, hm, asi niekde robim chybu...neviem co tam pchate, ze to ma takmer 40GB ako som tu u niekoho cital...vidno ze sa o to nestara...