Chyba pri odosielaní sms a nefungujúci smajlíci LG GM360
Chyba pri odosielaní sms a nefungujúci smajlíci LG GM360
Ahojte
prosím Vás nevedeli by ste mi niekto poradiť? Mám mobil LG GM360 no pri odosielaní sms mi napíše že "maximálny počet aplikácií" a smsku potom nemožno odoslať. Ak sa mi to náhodou podarí tak zasa nefungujú smajlíci a taktiež napíše hlášku "maximálny počet aplikácií". Funguje mi to tak len pri niektorých osobách. Aj som smsky zmazal no problém stále pretrváva
Skúšal som zmazať aj históriu správ ale neviem ako. Tú zmazať neviem. MOhli by ste mi prosím Vás niekto poradiť, kto sa v tomto vyzná alebo má podobný problém? Veľmi moc by ste mi pomohli. Ďakujem už vopred 
- shiro
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Chyba pri odosielaní sms a nefungujúci smajlíci LG GM360
poukoncuj si beziace veci, neviem co riesis v smskach, ked ti to hlasi veci o pocte aplikacii. Rozmyslaj.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
Ja som sa aj čudoval akú to mohlo mať spojitosť s smskami. No všetko funguje a túto hlášku mi zobrazí len keď chcem odoslať smsku a ani mi ju neodošle. Tak som si myslel že by to nejakú spojitosť s tými smskami mohlo predsa len mať. A ďakujem za reagovanieshiro napísal:poukoncuj si beziace veci, neviem co riesis v smskach, ked ti to hlasi veci o pocte aplikacii. Rozmyslaj.
100% riesenie ako vyriesit problemy je spravit komplet facotry reset na tovarenske nastavenia, samozrejme je potrebne si zalohovat data predtym.
Spoiler: ukázať