Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
No piste sem svoje pocity z WP 8.1 kto ma developer preview
Spoiler: ukázať
prave som pisal si ma predbehol. Apple taketo problemy nema, samozrejme nechcem frflat ani nič podobne len toto je vždy. Keď ja za mesiaci zapnem svoj WP vždy je dačo doondané
kupil som prave devea a moj pocit je ten ze som bol podvedený musim počkať pokiaľ to rozchodia potom snáď o tom aj dačo spíšem
Podla mojich info by to malo byt do 4h najneskor fixnute
kupil som prave devea a moj pocit je ten ze som bol podvedený musim počkať pokiaľ to rozchodia potom snáď o tom aj dačo spíšem
Podla mojich info by to malo byt do 4h najneskor fixnute
skratili tu posratu animaciu, je asi tak 3x rychlejsia, podobne ako na Lumie 1520... IE vyzera konecne pouzitelne... Cortana +/- dobre vysledky hadzeMani napísal:No piste sem svoje pocity z WP 8.1 kto ma developer preview
jop a klavesnica je konecne na celu obrazovku, aspon na 820tke
ten treti stlpec live tile je totalne nepouzitelny pod 4''.. takze 620tka nic, uz aj 4'' len s tazkostami
Tych 4,3-4,5'' sa zdalo ako odovodnenych..
Este dodavam,ze to zmeni aj prehlad appiek, posunom vlavo, zmensi..
Naposledy upravil/-a CageJ v Po 14. Apr, 2014, 19:59, upravené celkom 1 krát.
Ked sa nastavi mobil do ENG, da sa normalne v Cortane pouzivat funkcia ktora pri hovore s osobou vyhodi pripomienku ked som povedal Cortane ze ked budem volat s danou osobou tak ta to upozorni nech napr. sa spytam na to a to ?
Nechces frflat ale pises uplne p|coviny broslo, vies aky je rozdiel medzi beta nasadzovanim a ostrym launchom? Nie? Tak o tom popremyslaj.Broslowski napísal:prave som pisal si ma predbehol. Apple taketo problemy nema, samozrejme nechcem frflat ani nič podobne len toto je vždy. Keď ja za mesiaci zapnem svoj WP vždy je dačo doondané
.
Mani napísal:Ked sa nastavi mobil do ENG, da sa normalne v Cortane pouzivat funkcia ktora pri hovore s osobou vyhodi pripomienku ked som povedal Cortane ze ked budem volat s danou osobou tak ta to upozorni nech napr. sa spytam na to a to ?
.
Pozri had pre mna je výsledok že to nefunguje a hotovo, sa upokoj, pi menej kávy a všetko bude v poriadku Veď ja si počkám, máme diskusné fórum tak diskutujeme
jo a IOS ma taktiež betu
na Cortanu sa teším asi najviac.
jo a IOS ma taktiež betu
na Cortanu sa teším asi najviac.
Ta Cortana aj mna strasne laka na WP (ako aj vela veci), bojim sa ze neodolam Rozhodne ta Cortana sa javi ako najlepsi hlasovy asistent aky tu mame
musim povedat este jednu vec co nebola spomenuta, hoci v Xbox music nie je ten posuvnik KONECNE EXISTUJE RYCHLE PRETACANIE...
a to, ze chybaju v notifikaciach mobile data, skoda reci.. malo to tam byt, tych 8 aplikacii v pozadi je super, vravim, odporucam aj hard reset, boost tam proste je..
Lupu v hrach a na videach, treba stlacit 2x pre Cortanu/Bing, aj na 920tke na klavesnica na celu plochu a notifikacna lista je v hrach poriesenach tak, ze sa vysunie prvykrat iba minilista.
a to, ze chybaju v notifikaciach mobile data, skoda reci.. malo to tam byt, tych 8 aplikacii v pozadi je super, vravim, odporucam aj hard reset, boost tam proste je..
Lupu v hrach a na videach, treba stlacit 2x pre Cortanu/Bing, aj na 920tke na klavesnica na celu plochu a notifikacna lista je v hrach poriesenach tak, ze sa vysunie prvykrat iba minilista.
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
hadík ty maš stale htc8x či už si presedlal?
Mne sa napríklad páči, že Telefón konečne zoskupuje opakované hovory s rovnakou osobou a zobrazenie dĺžky hovoru.
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
ani za boha sa mi nedarí zmeniť jazyk zo slovenčiny na eng v htc 8x... neviem či som hlúpy alebo čo
edit: čo čitam fora tak to vyzera že htc 8x v eu nema v romke priamo angličtinu US čiže zatial bez cortany
edit: čo čitam fora tak to vyzera že htc 8x v eu nema v romke priamo angličtinu US čiže zatial bez cortany
Naposledy upravil/-a sh4d0wko v Po 14. Apr, 2014, 21:22, upravené celkom 1 krát.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Dufam, ze v nasledujucich updatoch pridaju moznost, ci chcem zobrazit hry v zozname aplikacii alebo iba v hube hry. Povodna moznost (iba v hube hry) mi vyhovovala omnoho viac.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.