zdravím, prosím o pomoc pri výbere repro 2.0 k PC v cene okolo 50€
ideálne by boli v čiernej farbe, ale z odporúčaní mi doposiaľ vychádzajú Microlab B73 / B77
nejaké rozdiely medzi týmito konkrétnymi modelmi? iné odporúčania? vďaka
Tiež som spokojný s b77 nadmieru, akurát mi nevládze integrovaná zvukovka.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
už niekoľko-krát som si všimol tieto témy a.k.a 2.0 repráky...
teda ako tka pozerám, sub-woofer je vlastne integrovaný v reprákoch, čo by mne osobne vyhovovalo...už niekoľko rokov mám tieto logitechy x-230
papierovo definitívne, no bol by to pokrok napríklad aj v prípade týchto microlabov B77 ? láka ma to totižto a mám tak nešťastne orientovaný nábytok, že nemám možnosť dať subwoofer do nižších pozícií, tak ho mám na stole aj spolu s reprákmi, čo nie je najlepšie riešenie, teda dosť zlé riešenie
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Tie edifier nepoznám , ale za 27€ by som si od toho moc nesľuboval ...
A ako pozerám sú napájané len z usb , čiže výkon 2x1,2W je pravdivý . Usb 500mA 5V = max 2,5W .
Mám tie KS-40A a som spokojný
Mne osobne sa viac páči ich prejav viac ako b77 .
Len sú kúsok drahšie .
a čo môj dotaz ? sú tieto modely 2.0 repro na tom aj po bassovej stránke lepšie ako deikovaný subwoofer v mojom prípade ? predsa tie moje sú už starina a dalo by sa povedať, že taká alternatíva dnes je to Z323 http://www.alza.sk/logitech-z-323-cerne-d138148.htm
ono čo sa dá prečítať na internete, tak vždy sa hovorí, že 2.1 by malo byť po stránke bassov také záživnejšie bassy, no čo hovorí prax ?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
súhlasím a ešte k tomu skutočnosť, že subwoofer je na stole vedľa nich je len posledný klinec do rakvy
takže aj keby bola voľba medzi 2.0 a 2.1 do 50 evry, tak stále je top napríklad spomínaný B77 ?
som viac-menej rozhodnutý pre Kurzweil KS-40
bude pre ne interná zvukovká Sound Blaster Audigy 4 pro dostatočná? v zmysle zosilnenia zvuku, nebudú hrať potichu? ku zvukovke je aj externá časť, tá však okrem sluchatkového výstupu má len samé vstupy, viď:
môžem ešte otázočku páni ? B77čky sa ako zapájajú ? http://www.ferra.ru/images/313/313636.jpg
je kábel v balení pre každý channel (L a R) ? či len jeden, klasický kábel rozdvojený na jednom konci na 2x3,5mm jack, ktorý ide do repro a na druhej strane už klasicky jeden 3,5mm jack, čo pichnem do zvukovky ?
nie,
podla manualu mas v baleni mas 3.5mm stereo - 2RCA cable ten zapojis zdroj zvuku jack > tie dve RCA (taktiez zvane cinch, nie jack) zapojis hore do audio input L a R. druhy reproduktor pripojis tiez dodavanym kablom Interconnect speaker cable, 1.8 m, tam dole audio output, take cvoky ci ako sa to vola.. na druhom reproduktore budes mat rovnake tak len das podla farby