Zdrávim Chcel by som počuť nazorý a navrhý mobilov do ceny 200 eur ..
Nič špecialne nepotrebujem, musí mať iba aspoň 4 palce, slušný foťák a budem ho použivať hlavne na internet a foťenie a možno sem tam nejaka jednoducha hra ako Temple Run, nič naročné
A pravdaže dotykový smartphone
Už som niečo našiel ale absolútne netuším čo sa oplatí ..
Nokia Lumia 625
MyPhone S-Line
HTC Desire 500 Z4
??
Naposledy upravil/-a Definy v Pi 18. Apr, 2014, 19:51, upravené celkom 1 krát.
S nokiami skusenosti nemam.Ak by si sa rozhodoval medzi desire 500 a myphone s-line tak by som ti odporucal HTC , chvilu som ho mal v ruke , celkom slusne reakcie , ta nadstavba od HTC je good a vyzor dobry , tym noname znackam typu myphone by som sa radsej vyhol , parametrovo mozu vyzerat sice lepsie ale dost casto maju chyby typu nedoladeny SW a pod.
Motorola Moto G (zial nepodporuje SD karty), LG D605 Optimus L9 II, LG L90
L90 ma sice slabsie rozlisenie ako jeho predchodca L9 II (ppi je rovnake ako pri 4" 480x800 co je vpohode) ale mas tam hned KitKat a o dve jadra viac spolu s väcsou baterkou.
Sám mám Htc Desire 500. Je to super mobil. Nemá problémy so spomalenými reakciami. Aj keď mám trochu slabšiu Hw výbavu v pohode rozbehne aj hry typu Gta San Andreas. Nadstavba od Htc je fajn akurát ju neviem porovnať s Wp lebo som ho nikdy v ruke nedržal
Cpu:Intel Core i7 2600k @ 4.5Ghz 1.38v
Mb:Asus P8P67 Pro Rev.1
Cpu Cooler:Colink Corator Ds
Gpu:MSI Nvidia Geforce Gtx 670 PE
Ram:Corsair Vegeance 2x4gb
Psu:Aurum Series AU700
No takze ten S-line je nic moc, a HTC alebo Nokia, s nicim neurobim chybu ? No tak ja pojdem niekde oskusat tie mobili Inak LG velmi nechcem lebo posledne 3 mobili boli LG a nie zeby boli blbe ale chce to zmenu ..