No problem s tymi korejskymi hrackami je to ich uzasne oznacovanie monitorov:loleqboleq napísal:len ja som napríklad pri zr2740w trošku na pochybách...jedine tft uvádza tak rekordne nízky input lag (i keď priemerný), inde vidím zmienky o hodnotách v rozmedzí 17ms-26ms, no verím viac tftcentralu
QX2710 PLS - starsi model len s jednym dual DVI vstupom, ma 0 (slovom NULOVY) input lag z dovodu tzv By-pass board, je taktovatelny minimalne na 96Hz bez frame skippingu
QX2710 AHVA TRUE10 - novy model, minimalne s HDMI a DVI vstupom, ma vraj 10bitove farby (co je na hry absolunte uplne a kompletne nanic), input lag ~20ms (co je taktiez hratelne ale uz to mierne citit a treba si zvyknut), netaktovatelny kvoli frameskippingu, a nieje flicker free
TRUE10 model som mal doma hlava ma z neho bolela neuveritelne. Tento tyzden ocakavam PLS model tak hodim mojem potrehy (z true10 su na prvej strane threadu).
Co sa tyka celych tychto korejskych zalezitosti tak upozornujem ze je to vsetko loteria a bez zaruky. Aj keby to clovek chcel reklamovat tak poslanie takeho rozmerneho balika do korey sa splha na tretinovu cenu toho monitora. Ak si nemozes/nechces dovolit riskovat ze ti pride namiesto vysnivaneho monitora nejaka zvrhlost tak urcite sa do toho nepustat.
Je to kazdopadne ista forma dobrodruzstva, ktora nieje pre kazdeho. Pripadne je mozne ze jeden PLS tu bude este tento tyzden napredaj