Central Octa 1

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Používateľov profilový obrázok
Sangala
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 21. Feb, 2009, 15:25

Central Octa 1

Príspevok od používateľa Sangala »

Takze moj problem je nasledovny:
auto nereaguje vobec na dialkove ovladanie (neodomkne sa / nezamkne mozem mackat kolko chcem) kluc je isto dobry lebo ani nahradnym nejde. Ked odomknem manualne u sofera odomknu sa 4 dvere. Piate dvere (kufor) sa neotvori. Ten musim otvorit tiez klucom a ide "stuha" cize akoby som ho mechanicky otvoril kdezto to od sofera ide lahucko otvorit aj zatvorit. Takisto nefunguje v aute stropne svetlo a nejde ani otvorit okna na elektriku, nesvieti pri zamku vodica cervena dioda a nesignalizuje mi na displayi v budikoch otvorenie dveri. Tipujem ze to bude teda ten kufor- obcas do zakruty alebo ked som presiel cez dieru zablikalo signalizacne svetlo otvorenia dveri. Cital som co to po internete a vsade je pisane len pre predne dvere. Neviem teda ci ma mohlo sklamat mikrospinac zamku dveri tj. by som musel rozobrat cely zamok alebo MIKROSPÍNAČ ZÁMKU KUFRI + toto som aj vybral bez toho aby som vyberal zamok a skusam obe polohy a medzi kontaktami mi pipa len medzi stredom a pravym kontaktom ... lavym mi nic nejde. Moze to byt tymto ? Ci poskusat cosi ine ? za kazdu radu dakujem
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Central Octa 1

Príspevok od používateľa Snake »

Vieš sa zastaviť? Central nedostane safe signál od spinaca treba zistiť od ktorého a pozrieť kabelaz, taktiež daj dole spolujazdcovu sedacku, s pozri či nemas zatopenu komfortku.

.
Sangala
Používateľ
Používateľ

kuuurva snake ty si sef ... teraz ma napadlo ze sme isli v pondelok sibat a vylialo sa mi z kybla na sedacku spolujazdcovu takze som ju zrejme zatopil... co s tym vieme spravit ? :?
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

odpoj bat a nechaj ju poriadne vysusit, aj konektory.

.
Sangala
Používateľ
Používateľ

vies mi povedat kde cca pod spolujazdcovou sedackou je ta komfortka ? vsetko co som hladal na nete bolo ze je umiestnena pri tyci od volantu nad pedalmi ... chcel by som to skusit vysusit bez vyberania sedacky ...
Sangala
Používateľ
Používateľ

vyriesene - bol to kabel poruseny v kufri a ten nasledne spravil asi skrat a strelili aj poistky takze vymenene a vsetko facha

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"