Takze moj problem je nasledovny:
auto nereaguje vobec na dialkove ovladanie (neodomkne sa / nezamkne mozem mackat kolko chcem) kluc je isto dobry lebo ani nahradnym nejde. Ked odomknem manualne u sofera odomknu sa 4 dvere. Piate dvere (kufor) sa neotvori. Ten musim otvorit tiez klucom a ide "stuha" cize akoby som ho mechanicky otvoril kdezto to od sofera ide lahucko otvorit aj zatvorit. Takisto nefunguje v aute stropne svetlo a nejde ani otvorit okna na elektriku, nesvieti pri zamku vodica cervena dioda a nesignalizuje mi na displayi v budikoch otvorenie dveri. Tipujem ze to bude teda ten kufor- obcas do zakruty alebo ked som presiel cez dieru zablikalo signalizacne svetlo otvorenia dveri. Cital som co to po internete a vsade je pisane len pre predne dvere. Neviem teda ci ma mohlo sklamat mikrospinac zamku dveri tj. by som musel rozobrat cely zamok alebo MIKROSPÍNAČ ZÁMKU KUFRI + toto som aj vybral bez toho aby som vyberal zamok a skusam obe polohy a medzi kontaktami mi pipa len medzi stredom a pravym kontaktom ... lavym mi nic nejde. Moze to byt tymto ? Ci poskusat cosi ine ? za kazdu radu dakujem
Central Octa 1
Re: Central Octa 1
Vieš sa zastaviť? Central nedostane safe signál od spinaca treba zistiť od ktorého a pozrieť kabelaz, taktiež daj dole spolujazdcovu sedacku, s pozri či nemas zatopenu komfortku.
.
kuuurva snake ty si sef ... teraz ma napadlo ze sme isli v pondelok sibat a vylialo sa mi z kybla na sedacku spolujazdcovu takze som ju zrejme zatopil... co s tym vieme spravit ?
vies mi povedat kde cca pod spolujazdcovou sedackou je ta komfortka ? vsetko co som hladal na nete bolo ze je umiestnena pri tyci od volantu nad pedalmi ... chcel by som to skusit vysusit bez vyberania sedacky ...
vyriesene - bol to kabel poruseny v kufri a ten nasledne spravil asi skrat a strelili aj poistky takze vymenene a vsetko facha