Ahojte neviem ci som trafil topic
poprosim vas o radu ak mate niekto skusenosti, kupil som si hdmi kabel na prepojenie ntb a monitora, ked to vsetko pospajam a chcem vybrat vstup na tv tak mi to vobec neumozni ako keby tam ani nebol pripojeny akonahle tam vsak pripojim vga kabel tak sa mi hned zobrazi aj ten hdmi vstup a vsetko fici ako ma. Aj ked odpojim ten vga tak to ide no akonahle odpjim ten HDMI z ntb alebo vyberiem iny vstup na monitore tak sa uz zase neviem dostat na ten hdmi vstup naspat. Neriesil niekto z vas takyto problem? Dakujem za kazdy napad ako to vyriesit.
Monitor LG 23MA73D, skusane na 2och ntb, skusim zohnat este iny hdmi tento ma 10m a je z ebayu
Monitor nezobrazuje HDMI vstup
Re: Monitor nezobrazuje HDMI vstup
Možno nekvalitný HDMI kábel...
Ovládače máš najnovšie?
Ovládače máš najnovšie?
nie je 10 metrov na HDMI vela? mozno by to chcelo uz aj zosilnit ten signal, zalezi od kvality kupeneho kablu
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Nie je. 10 m kvalitny HDMI kabel zvlada. Z poriadnej metraze robi napr. znamy http://www.bluejeanscable.com/store/hdm ... -cable.htm
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Júl, 2008, 00:17
hej vsetky ovladace odinstalovane a cez windooze som dal stiahnut novetampy napísal:Možno nekvalitný HDMI kábel...
Ovládače máš najnovšie?
A máš možnosť skúsiť nejaký iný HDMI kábel? Napríklad 2metrový?
-
- Nový používateľ
hej ked sa k nemu dostanem tak vyskusamtampy napísal:A máš možnosť skúsiť nejaký iný HDMI kábel? Napríklad 2metrový?
-
- Nový používateľ
kabel je nejaky zly iny mi fungoval ok..