Si robis srandu , ne ?Richard98 napísal:napr. teraz hram crysis 3 a mam 27 fps podľa mna slušné
Akú MB kúpit.
Re: Akú MB kúpit.
dark_globe, áno, je to AM2+
len si išiel dosť zo široka, a tak to potom, ako aj sám píšeš, pôsobí až mätúco
je mi jasné, že na to fórum je, len treba potom viac abstrahovať atď
Richard98, na základe vyššie napísaneho to skrátim takto
nechcem ti brať ilúzie, ale kancelárska karta ako r7 250 nie je na hranie a zvlášť crysis 3
to, že všetky nastavenia priškrtíš tak, že sa o zážitku z hrania sa už z ďaleka nedá hovoriť a občas vidíš 20FPS je rovnako zamyslenia hodné ako aj nakupovanie nekvalitných dosiek, na ktorých chceš ešte taktovať
len si išiel dosť zo široka, a tak to potom, ako aj sám píšeš, pôsobí až mätúco
je mi jasné, že na to fórum je, len treba potom viac abstrahovať atď
Richard98, na základe vyššie napísaneho to skrátim takto
nechcem ti brať ilúzie, ale kancelárska karta ako r7 250 nie je na hranie a zvlášť crysis 3
to, že všetky nastavenia priškrtíš tak, že sa o zážitku z hrania sa už z ďaleka nedá hovoriť a občas vidíš 20FPS je rovnako zamyslenia hodné ako aj nakupovanie nekvalitných dosiek, na ktorých chceš ešte taktovať
preto, že ak ti odíde doska, tak môžeš čakať, čo všetko si to odnesie a pri kvalite napájania a použitých komponentov pri terajšej aj nakupovanej doska sa nebavíme iba v teoretickej rovinepreco napisal trochu vyšie j4ro ze celkovo s tou doskou si koleduje o problém.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
Ale tak my poraďte lepšiu MB. 

CPU:AMD Athlon X4 750K 4,5 GHz, GPU: Radeon MSI R9 270x 2GB GDDR5, Zdroj: 600Watt, Ram: Geil 4GB DDR3 1666Mhz , MB: Asus A88XM-PLUS , Win 7 Ultimate 64 bit
Ak silou mocou ostávaš pri AM2, tak tu máš dosku ako sa patrí. http://pc.bazos.sk/inzerat/37161119/dos ... et-AM2.php
Ak si povieš, že je drahá, tak ver, že novú am3-kovú dosku s rovnakým napájaním a chladením zoženieš za dvojnásobok.
Ak si povieš, že je drahá, tak ver, že novú am3-kovú dosku s rovnakým napájaním a chladením zoženieš za dvojnásobok.
Ak sa dá na nej taktovať tak ju aj zoberiem.
CPU:AMD Athlon X4 750K 4,5 GHz, GPU: Radeon MSI R9 270x 2GB GDDR5, Zdroj: 600Watt, Ram: Geil 4GB DDR3 1666Mhz , MB: Asus A88XM-PLUS , Win 7 Ultimate 64 bit
Nečakaj záruky, že svoj cpu pretočíš na určitú frekvenciu. Zvlášť pri prvých phenomoch, ktoré neboli vydarené.
Dodám len toľko, že doska ťa pri taktovaní brzdiť nebude.
Dodám len toľko, že doska ťa pri taktovaní brzdiť nebude.