Nova VGA do zostavy
Re: Nova VGA do zostavy
... hlavne ze vsade treba pchat noctuu aby bola hlucnost o 1db nizsia a vsetci okolo teba su schizofrenici
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
CF bola alternatíva s nízkou investíciou 40€; ako tak počítam, keby zobral mugen4/macho, tak by mohol dopriať grafike a kúpiť kľudne aj 280X/770 preto hovorím, aj tak nepotrebuje noctuu, takto môže investovať do grafiky a dostane vynikajúci chladič...
mimochodom ja fakt neviem, čo je s niektorými ľuďmi...neexistuje len noctua...to teraz všetci majú povinne kúpiť cenovo vyššie noctuy ? nie, je kopa vynikajúcich chladičoch v celom segmente za nižšie ceny vynikajúcich kvalít...
mimochodom ja fakt neviem, čo je s niektorými ľuďmi...neexistuje len noctua...to teraz všetci majú povinne kúpiť cenovo vyššie noctuy ? nie, je kopa vynikajúcich chladičoch v celom segmente za nižšie ceny vynikajúcich kvalít...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- dark_globe
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2011, 08:33
ked je o tom reč , noctua ma sice špičkove fany to je pravda ...
ale mugen 4 je za svoju cenu tiež velmi dobry chladič , pripadne corator za tu akciovu cenu v tiche pc ...
ano fany su menej kvalitne ale nie každy zvlast do postaršej zostavy je ochotny vyvalit za chladič 50e a viac ...
a zas take dramaticky shitne tie fany nie su , mugen 4 ma naopak celkom dobry vetrak ...
ale mugen 4 je za svoju cenu tiež velmi dobry chladič , pripadne corator za tu akciovu cenu v tiche pc ...
ano fany su menej kvalitne ale nie každy zvlast do postaršej zostavy je ochotny vyvalit za chladič 50e a viac ...
a zas take dramaticky shitne tie fany nie su , mugen 4 ma naopak celkom dobry vetrak ...
personal rig:
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
presne, tie ventilátory nie sú vôbec tak špatné...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
a nikde nie je napisane ze o rok nemoze vymenit fan na chladici a mozno TR macho alebo Corator uchladi aj na nizsich otackach kde nemusi byt taky hlucny fan, sice na 4ghz uz treba u 1156 dobry pasiv skor vacsi ako tichsi fan
Ten CF moze vyskusat a o rok vymeni za poriadnu hernu grafiku a teraz do toho neda vela, aj to je v celku dobra moznost.
30-40€ za chladic a 40€ za VGA do CF eňo ňuňo cena/vykon
Ten CF moze vyskusat a o rok vymeni za poriadnu hernu grafiku a teraz do toho neda vela, aj to je v celku dobra moznost.
30-40€ za chladic a 40€ za VGA do CF eňo ňuňo cena/vykon
Tak tak
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
v podstate celý upgrade by vyšiel na cenu jednej noctuy nh-u14s
musim suhlasit.. to su overkill kartyerror7 napísal:Ja by som skor povedal ze na stock taktoch je vykon toho CPU blizko phenomu x4 955 , ked uvazim ze som ho pretaktoval na 4GHz a nedokazal vo vsetkych situaciach nakrmit pretocenu HD 7850 tak by som povedal ze tu by GTX760 by i5-760 na 3,5GHz nenakrmil , GTX770 uz duplom nie.
Vzal by som 270 kvoli Mantle.. maximalne.. 750Ti, ak sa preferuje nVidia - nizka spotreba a vyborna 'hlucnost'
Co sa tyka Noctuy, je tak draha kvoli inym veciam - nadstandarna zaruka a podpora... Takze pozor nato.. Corator DS za tie prachy v pohode, u neho byva problem ten, ze co kus to +/- inac chladi(rozptyl 3-4C!), kedze nema tak kvalitne urobenu dotycnu plochu na IHS. Ten Mugen 4 je tiez v pohode.. Lenze pozor na velkost, taketo tehly a hlavne D14 to uz je masaker, vojdu do maleho mnozstva skriniek...