CPU mam AMD A8 6600K a pouzivam GPU tu co je na nom
Pomoc AverMedia Live Gamer Portable LITE zly obraz
Pomoc AverMedia Live Gamer Portable LITE zly obraz
Zdravim Vas chcel by som sa poradit vcera mi dosla tato stremovacia a nahravacia karta
prve jak som ju zapojil do mojho monitora ktory mal redukciu s DVI na HDMI tak mi obraz ani nenaskocil ale ked som si zobral druhy monitor co mal v sebe vstup HDMI ak mi obraz naskocil, ale mal som ten obraz zmenseny a po okrajoch som mal 2 cm cierne pasy aj ked som mal rozlisenie nastavene na 1920x 1080 tak som to v programe Catalyst upravil. Len zial ten obraz je niejaky zly pismenka stale niejaako menia farbu ikony niesu ostre na ploche a celkovo tie farby niesu niejake dobre ale ked napojim samostatne do PC HDMI a to monitora HDMI bez AverMedii tak mam dobry obraz vsetko je v poriadku. Skusal som AverMediu zapojit aj cez notas do monitora a vtedy to malo dobry obraz neviem v com moze byt problem.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Pomoc AverMedia Live Gamer Portable LITE zly obraz
no hlavne HDMI > DVI nefunguje, DVI > HDMI ano, cize z PC do Averu mozes dat DVI > HDMI, no z Averu do monitoru nemoze ist HDMI > DVI ..
to orezanie obrazu je bezna vec u ATI, treba len nazad roztiahnut. farby budu asi uz samotny problem krabicky, nema to moznost aktualizovat firmver alebo tak ?
to orezanie obrazu je bezna vec u ATI, treba len nazad roztiahnut. farby budu asi uz samotny problem krabicky, nema to moznost aktualizovat firmver alebo tak ?
Spoiler: ukázať
-
shajek
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
si blazon ? nejake hardcore bajky tu davas ... preco by nemalo ist HDMI -> DVI ale DVI -> HDMI uz hej ? :.... tak potom by som si mal dat patentovat tento moj monitor s tou radenokou .. dufam ze dobre prachy budu za to platit ...
PS: ty vyrobcovia prislusenstiev musia byt riadne hlupy ze vyrabaju tie HDMI -> DVI redukcie ...
PS: ty vyrobcovia prislusenstiev musia byt riadne hlupy ze vyrabaju tie HDMI -> DVI redukcie ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

tak neviem, ja som mal ten kabel a pouzival som ho z 8800GT do HDMI monitora, ked som kupil novu grafiku tak som dal DisplayPort kabel, frajerke som poskladal PC kde je len VGA a HDMI, monitor je VGA+DVI a s tym kablom to nejde, tak asi nieje kabel ako kabel alebo zalezi od niecoho ineho DVI-I / DVI-D / DVI-A ?
-
shajek
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
tak samozrjeme ze na DVI-A nedas nic ine len DVI-A alebo redukciu na VGA ...
a kabel je ako kabel a nic ine ako kabel ... ci kupis HDMI -> DVI alebo DVI->HDMI a budes ich pouzivat opacne budu tak ci tak fungovat, nikede u teba bola chyba ... ale funguje to uplne normalne nakolko HDMI a DVI pouzivaju tie iste protokoly akurat su v inom konektore + HDMI ma zvuk navyse ...
a kabel je ako kabel a nic ine ako kabel ... ci kupis HDMI -> DVI alebo DVI->HDMI a budes ich pouzivat opacne budu tak ci tak fungovat, nikede u teba bola chyba ... ale funguje to uplne normalne nakolko HDMI a DVI pouzivaju tie iste protokoly akurat su v inom konektore + HDMI ma zvuk navyse ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Zdravim tak dal som AverMediu reklamovat aspon som to skusil poslali mi novy kus a do reklamacneho formularu napisali ze vlasove skriabance ale aj po rozbaleni novej karty je vysledok ten isty
pismenka maju niejake zle odtiene niesu ostre vytvaraju raster a prechadzaju cez ne modre pruzky tak zrejme niekde bude chyba u mna ale vobec neviem kde AverMediu som aktualizoval nainstaloval som ovladace aj na grafiku som nainstaloval nove ovladace mimochodom pouzivam AMD AMD A8-6600K tak neviem uz ma nic nenapada jedine zeby to nebolo kompatibilne s mojou grafickou alebo celkovo s integrovanou alebo moj monitor niejako zle komunikuje so zariadenim neviem no
ci je to notebook alebo PC stale je vysledok rovnaky
PS:
AverMedia
skusil som zrobit aj obrazok aby ste si to vedeli predstavit ale je to tazke zachytit
vsimnite si ake je rozmazane pismo a napriklad na tom nazve englis si vsimnite tie modre pasiky alebo hore v html kode ked si to zvacsite
http://www.fastimages.eu/images/avermedia1.png
HDMI bez AverMedia
http://www.fastimages.eu/images/hdmi.png
PS:
AverMedia
skusil som zrobit aj obrazok aby ste si to vedeli predstavit ale je to tazke zachytit
vsimnite si ake je rozmazane pismo a napriklad na tom nazve englis si vsimnite tie modre pasiky alebo hore v html kode ked si to zvacsite
http://www.fastimages.eu/images/avermedia1.png
HDMI bez AverMedia
http://www.fastimages.eu/images/hdmi.png
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

to s averom mi pride ako by to nebolo nativne rozlisenie, skusal si ine rozlisenia na tom monitore? nieje tam taka sranda ako 1365x768 alebo 1368x768 ? 
Dobrý deň prajem .. mám aver live gamer portable http://www.lendi.hu/products/C875_1.jpg a ked to pripojím k pc presne podľa tohoto videa http://www.youtube.com/watch?v=nTYut-zkYCg tak všetky ikony mi zmiznú s plochy : ( .. pripajam to k full hd monitoru rozlisenie (1920x1080) .. viete niekto kde môže byť problém ? pretože už som skúšal všetko možné ale nič nepomohlo .. za odpovede vopred dakujem
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

nerobi ti to nahodou rozsirenu obrazovku ? teda ze ikony "ostali" na hlavnej ploche ? Win + P
ked to pripojím mám prázdnu plochu nie je vidieť ani kurzor myši .. neviem kde môže byť problém : (
tak už mi to ide pomohla kombinácia win+p
.. ale ked nahrám video na sdhc kartu 8gb nejde mi zvuk neviem prečo avermedia nezaznamenáva aj zvuk
.. mám to nastavené takto http://www.fastimages.eu/images/zvuk.jpg .. viete niekto poradiť ? za odpoved vopred dakujem
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

chod do nastaveni zvuku (prave tlacitko na ikonku repraku pri hodinkach) a zvol predvolene zariadenie ten HDMI vystup ..
neviem či som ta dobre pochopil ale mám to nastavené takto http://www.fastimages.eu/images/zvukdfd.jpg a stále mi robí to isté
.. a repráky mám pripojené k pc ale to by malo zaznamenať zvuk nie ? ak by sa tu našiel niekto kto by to vedel nastaviť cez team viewer napíšte .. dakujem
už som nato došiel
všetko šlape ako má .. a dakujem za pomoc