dovolim si zalozit vlakno, kde mozte postovat svoje skusenosti/problemy/riesenia s Google Now.
moj problem: v januari som mal zhruba na mesiac job v meste a odvtedy si to google now pamata ako miesto mojej prace. moja praca ale nie je na fixnom mieste, chodim za robotou. kazde rano sa ma snazi navigovat prave na tento bod, aj ked som tam snad od februara nebol
nejake napady ako to opravit a vysvetlit googlu, ze ako to je? ked som hladal nastavenia lokacii ako home a work, tak tam dokonca pracu nemam vobec vyplnenu a aj samotny GN sa ma pyta, ci ma toto miesto brat ako miesto mojej prace. aj ked nezvolim moznost "set as work", aj tak neda pokoja. furt ma bude napadat any ideas?
Google Now
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Google Now
Tukni na tie 3 bodky vedla polozky "9 mins to Work". Pripadne uplne na spodku Google Now mas taku ikonku carovneho prutika, tukni nan, potom na Places, potom na Work, a napis si adresu prace.
- killswitch
- VIP
a aku adresu si tam mam dat, ked robim kazdy den inde? ja tam nechcem vkladat nic, chcem akurat nejak zmazat, co tam je teraz
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Skusal si nastavit ako pracovnu adresu tu istu, co mas ako Home ?
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
ked chces zmazat co tam mas teraz ,chod do spravcu aplikacii a daj tam vymazat data, mas tu apku ako pri prvom spusteni
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
tieto veci su uchovavane na serveroch googlu a zdielane na zariadenia, kde som prihlaseny, takze vymazat mu datovu cache nepomoze.
fero: hej, skusal som uz rano. uvidime co mi povie zajtra rano. respektive v pondelok.
fero: hej, skusal som uz rano. uvidime co mi povie zajtra rano. respektive v pondelok.
- killswitch
- VIP
tak po nastaveni zhodnej adresy pre domov aj pracu dal konecne pokoj