Zdravim. Kazdou minutou mi odchadza grafika na NB.
Potreboval by som novu dosku. Novy NB a pod. nehrozi.
Ebay a ine zahranicne weby tiez nie.
Je to celkom surne, NB je tiez pracovny.
Zatial mi jeden servis odpisal, ze samotne dosky nepredava a dalsie 2 neodpisali. (jeden z nich lenovo servis KE)
Neviete mi poradit odkial zohnat novu dosku?
Dakujem.
doska na lenovo G565
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: doska na lenovo G565
odchadza ti VGA alebo chipset? Toto vie vyriesit aj reball respektive vymena vadneho chipu, podstatne lacnejsie ako nova MB
ahoj.. neviem presne. Typujem, ze VGA, lebo mi vcera hodilo artefakty v hre a od vtedy mam artefakty vsade.
V chrome o vyriesilo vypnutie HW acc. Ale ta mriezka horizontalna a vertikalna zacina pomaly akoby silniet a prejavuje sa na bielej zlta.
Viem, ze ty sa zaoberas reballom, ale neviem ako mam kontaktovat tieto firmy.
Problem je, ze teraz je zapoctovy tyzden a blizi sa skuskove a bez NB to v dnesnej dobe nejde.
V chrome o vyriesilo vypnutie HW acc. Ale ta mriezka horizontalna a vertikalna zacina pomaly akoby silniet a prejavuje sa na bielej zlta.
Viem, ze ty sa zaoberas reballom, ale neviem ako mam kontaktovat tieto firmy.
Problem je, ze teraz je zapoctovy tyzden a blizi sa skuskove a bez NB to v dnesnej dobe nejde.
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
ja poznam na svk iba jednu firmu ktora sa zaobera serioznou opravou tychto problemov a ta je na vychode slovenska, ostatny su taki skusaci...
Venujem sa tomu uz par rokov a na zahranicnych (USA,UK,DE) forach som ani raz nenatrafil na ani jedneho slovaka, preco asi
Vramci SR som tu uz mal booky co prisli po oprave "renomovanymi servismi" a to co som videl po otvoreni...tieto firmy maju pekne web stranky ale znalosti a skusenosti na hovno
Ak chces do ss ti napisem aj presne nazvy ktorym sa vyhnut...z mojich osobnych skusenosti.
Venujem sa tomu uz par rokov a na zahranicnych (USA,UK,DE) forach som ani raz nenatrafil na ani jedneho slovaka, preco asi

Vramci SR som tu uz mal booky co prisli po oprave "renomovanymi servismi" a to co som videl po otvoreni...tieto firmy maju pekne web stranky ale znalosti a skusenosti na hovno
Ak chces do ss ti napisem aj presne nazvy ktorym sa vyhnut...z mojich osobnych skusenosti.