Priatelka ide zajtra do alzy, vraj sa rozhodne namieste medzi Dell 14z a Acer S3-391. Podla mna urcite vezme Acer - na zaklade vyzoru
Moja skusenost s notebookmi je tiez na zaplakanie. Kupil som si Acer Timeline, za 700e, dva tyzdne od uplynutia zaruky odisiel - doska. Rozhodol som sa teda zainvestovat trosku viac a dufat, ze mi to vydrzi o nieco dlhsie. Momentalne mam Sony T13 za 900e. Display totalna katastrofa, ale inak je uplne perfektny, momentalne ho mam 1,5 roka. Ked odide tesne po zaruke, tak si kupujem najlacnejsi 13 palcovy notebook a seriem na to..
Kvalitny notebook
Re: Kvalitny notebook
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
osobne by som sa pozrel na ľudi čo si kupujú notebook na viac ako 4 roky že či je všetko v pohode , poprvé ak chce aby mu parametre stačili na takú dobu tak treba teraz brať niečo čo stojí 700€ minimálne a notebook je v podstate malá krabička ktorá je robena za učelom šetrenia miesta a to radikálne to sa musí prejaviť na kvalitach vyrobku aspoň v tejto dobe ešte a cene o akej sa bavíme . tak ja osobne by som nb nad 4 roky určite neplanoval bol by som pravdepodobne iba sklamany v budúcnu .CageJ napísal: Znamy ma dve Lenova ThinkPady na jednom sa rozsypali panty po 4 rokoch a na druhom takom istom v 5... Takze tak.. HP su kazive..
Spoiler: ukázať
ano mas pravdu, ale to boli notebooky za 1500 dolarov... a ocakavas, ze nech aspon tie panty vydrzia..
Spoiler: ukázať