Aj to je riesenie ... Pootvarat skrinu a nepouzit ani jeden ventilator ... Ale to riesenie sa mi moc nepozdava ... Uz len kvoli tomu ako si pisal, je to take na hrane ,ked G1610 si ledva uchladil a to este bez grafiky ... Ja tam grafiku chcem dat a ta tam bude vytvarat dalsie teplo ... A za druhe , neolepil som celu bednu na to aby som ju teraz pootvaral

a to cez vrch ide najvacsi hluk ...
Skor to spravim tak, ze to vytlmim ako sa da a vzadu jeden ventilator zregulovany na nepocutelnu hodnotu mi nebude nicomu vadit, kedze ani nebudem pocut ci ide ci nie

a bedna bude pekne zavreta a vytlmena ... Pripadne keby to nestacilo, tak dam aj dopredu ventilator ... Samozrejme potom je tu fakt , ze nema vyznam chladit CPU a GPU pasivne, ked tam uz budem mat 2 systemove ventilatory , to mozem dat rovno ventilator , ktory bude zregulovany aj na CPU a GPU a je to
Takze je to take .... Cisto pasivne to asi nebude, to by som musel riesit iny koncept , skor velky pasiv na CPU a deravu bednu , ala Nofan ...
Skro to bude vytlmene , pasiv na CPU, GPU a 1-2 ventilatory na maly prievan

Sam neviem co z toho vznikne

Uplna priorita nie je to chladit vsetko pasivne , skor aby to bolo maximalne tiche ... Co pojde chladit pasivne sa bude chladit pasivne, co nie , to nie ... Dost zalezi ake komponenty sa pouziju a hlavne aj od penazenky ...
Alebo je tu este varianta taka , ze dam aj na CPU aj na GPU ventilator zregulovany na minimum a bude sa chladit tak ...
Uvidime, bude to este na dlho ...
Nedalo mi to, tak som dnes este trochu " potuningoval "
Odstranil som celu 5,25 poziciu, len mi tam zavadzala ... Cely predok som vytlmil ... Vrchna cast a aj otvori na ventilatory ale nie su nalepene ... Vrchnu cast som nelepil, keby nahodou chcem z nejakeho dovodu vratit 5,25 pozicie .... Otvori na ventilatory si mozem lubovolne menit ako chcem

Bud ich necham obidva zatvorene , alebo otvoreny jeden, alebo obidva, atd , podla potreby chladenia

tak isto aj spodny otvor na ventilator nie je zalepeny, pena je tam iba polozena ...