Zdravim cele pc.sk!
Dnes sa mi podarilo natrafit na pekny nakup .. Kupil som osobne v PO SSD OCZ VERTEX 450 ... typek mi ukazal screen z SSD LIFE, vsetko hra ... pridem domov, ak je SSD zapojene priamo, interne ci uz book alebo PC instalaciu win ani nenacita .. win sa taktiez nespusti .... akonahle sa ssd odpoji, vsetko funguje bez problemov ... Zaruka je 3 roky od OCZ .... Vzhladom na to, ze 450-tky su na trhu cca. rok, tak je urcite v zaruke ... ak sa mi nepodari spojit s kupujucim, vedel by mi to tu niekto vyreklamovat alebo to musim riesit cez ofiko OCZ RMA?
Vdaka za vsetky nazory a rady pripadne hinty co s takymto SSD.
Reklamacia SSD OCZ
Re: Reklamacia SSD OCZ
ak by som mal doklad z predajne, jasne, ze to riesim takto ... nieje k tomu doklad ...
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Re: Reklamacia SSD OCZ
Takže si kúpil SSD bez záruky. S tým sa už žiaľ nedá robiť nič, jediná možnosť je požiadať predávajúceho o dodací list alebo blok. Ono ti totižto žiadny dodávateľ a ani autorizák bez originálneho nákupného dokladu reklamovať produkt nebude. Napríklad u nás sa dá (pokial to bolo na 100% kúpené u nás) dohladať predajku/dodák cez systém podľa S/N a na základe toho vystaviť RMA. Pokiaľ vieš kde to bolo kúpené, skús sa tam zastaviť, či by ti nemohli pomôcť, no neprezrádzaj, že to máš z druhej ruky
Spoiler: ukázať