Ahojte potrebujem trocha pomoct s web servisom.
Presne tento postaci ako priklad https://netbeans.org/kb/docs/websvc/jax-ws.html. Po vytvoreni projektu sa vytvori zlozka "Web pages" a v nej "index.html". A teraz co chcem. Chcem v stranke "index.html" vyuzit fuknciu, ktora je implementovana v samotnom web servisi. Napr vo webservisi je funkcia "add", tak v "index.html" chcem tuto funkciu pouzit na zratanie dvoch cisel. Viete mi pomoct, ako tam tu funkciu dostanem? Vdaka moc za rady.
Java Web Service, pouzivanie funkcie
Java Web Service, pouzivanie funkcie
CPU: Intel® Core™i5-750 processor 2,66GHz, MB: MSI, So1156, iP55, VGA: MSI R4890-CYCLONE-OC, 1024DDR5/256b, RAM: 4GB 1600MHz DDR3, HDD: WD 7501 AALS 750GB, 7200RPM, Serial ATA II. 32MB, CASE: Max Cube Amoris 6010+++Xbox360+++PS2
Re: Java Web Service, pouzivanie funkcie
skus pozriet toto http://www.codeproject.com/Articles/146 ... ng-JavaScr
lava, prava, lava, prava ...
dik vyskusam. Ehm, este taka otazocka..mam dve triedy a jedna je extend tej druhej. Class1 extends Class2. Vytvorim si object Class1 object1. Da sa nejak pristupit cisto k objectu tej Class2 ktory je sucastou object1? Viete ako to myslim? Chcel by som poslat ten zakladny object niekam a nechcem kopirovat jeho attributy a potom ho tam poslat. Dik.
EDIT: Spravil som to tak ze som v tej Class2 vytvoril metodu Vrat(){return this;}, zatial som to spravil takto..ak je ale krajsi sposob, napiste mi aj tak.
EDIT: Spravil som to tak ze som v tej Class2 vytvoril metodu Vrat(){return this;}, zatial som to spravil takto..ak je ale krajsi sposob, napiste mi aj tak.
CPU: Intel® Core™i5-750 processor 2,66GHz, MB: MSI, So1156, iP55, VGA: MSI R4890-CYCLONE-OC, 1024DDR5/256b, RAM: 4GB 1600MHz DDR3, HDD: WD 7501 AALS 750GB, 7200RPM, Serial ATA II. 32MB, CASE: Max Cube Amoris 6010+++Xbox360+++PS2
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Kód: Vybrať všetko
class ClassParent {
...
}
class ClassChild extends ClassParent {
...
}
...