Ahoj,
no tak toto sa mi ešte nestalo.
Dnes som kúpil http://www.alza.sk/adata-s102-pro-64gb- ... 459308.htm pre známeho a doma som zistil, že flashka v usb3 porte na frontpaneli nefunguje. Systém ho nenájde. Pritom, mám doma http://www.alza.sk/a-data-s102-pro-32gb ... 272812.htm a ten v tom istom porte funguje úplne normálne. Hovorím si je dead, ale vyskúšal som ju na zadnom konektore usb3 matičnej dosky a tam funguje tá 64GB verzia úplne normálne.
Stretol sa s týmto už niekto?
USB klúč v usb3 frontpanel nefunguje
Re: USB klúč v usb3 frontpanel nefunguje
veď to som čítal, ale že by bol tak strašne veľký rozdiel medzi odberom 64GB a 32GB modelu tak to sa mi nechce ani veriť.
Spoiler: ukázať
toto robi presne aj mne, a-data usb3.0 na front panely nenajde, ale ine idu v pohode ...
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
tak 64GB verzia ide na reklamáciu... na žiadnom PC sa nehlási
teraz neviem, vrátiť im to do 14 dní bez udania dôvodu, alebo reklamovať. Mesiac ma tam budú 100% naťahovať o peniaze.
teraz neviem, vrátiť im to do 14 dní bez udania dôvodu, alebo reklamovať. Mesiac ma tam budú 100% naťahovať o peniaze.
Spoiler: ukázať
Vrátiť... Zobrať ti ho musia a peniaze máš do 15 dni.
RMA môže trvať mesiac a problém môže vzniknúť znova... Bral by som iný typ najlepšie aj znacku.
RMA môže trvať mesiac a problém môže vzniknúť znova... Bral by som iný typ najlepšie aj znacku.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Peniaze mas hned na pobocke, cash
Vymen za ho iny, ako sa pise vyssie.
Vymen za ho iny, ako sa pise vyssie.