Edit: oprava chýb
rafael: To "chváli" platilo v minulom časerafael napísal:a co je na EVO az take zle? ved vsade ho kazdy chvali
No moment, ty tu zrazu hovoríš už o M550, čo je nástupca M500 (o ktorej som hovoril ja)... v tom prípade už to neni až tak jedno, lebo M550 je o niečo drahšia ako M500 (v priemere drahšia aj ako EVO), ale už je aj o niečo lepšia lepšiarafael napísal:ehm Ďakujem všetkým za odpovede. V obchode, kde chcem nakupovať je rozdiel 78 oproti 68 evry, tak asi si hodím mincou, či Evo alebo Crucial M550
jaj sorry, sám som sa v tom dajak zaplietol. Keď tuším @vlko napísal, že M500 neriešiť, tak som sa nejak automaticky preorientoval na M550 a až teraz kukám, že ten rozdiel v cene je opačný ako som si myslel, teda napokon je Crucial drahší ako Samsung. Asi už tým pádom nebudem riešiť, pôvodne som bol rozhodnutý pre Evo, tak vezmem ten.pipo137 napísal:asi tak, hoci čo pod 1,65V je OK (vyhovujúce)![]()
No moment, ty tu zrazu hovoríš už o M550, čo je nástupca M500 (o ktorej som hovoril ja)... v tom prípade už to neni až tak jedno, lebo M550 je o niečo drahšia ako M500 (v priemere drahšia aj ako EVO), ale už je aj o niečo lepšia lepšiarafael napísal:ehm Ďakujem všetkým za odpovede. V obchode, kde chcem nakupovať je rozdiel 78 oproti 68 evry, tak asi si hodím mincou, či Evo alebo Crucial M550
heh dík za polopatizmus. No pravdepodobne budem kupovať z toho tntrade obchodu, bývam kúsok od nich, dobré ceny, vraj aj prístup atď, tak neni čo riešiť. Divné je jedine to, že majú tuším na mnohé komponenty záruku 2 roky, hoci iné obchody majú niekedy aj 3 roky. To je ale už mimo tejto témy.pipo137 napísal:Rafael: Jaaaj, ty si iny pripad, citas co pisem?? Tak este raz a zjednodusene![]()