Ako nazov hovori, komponenty budu ulozene na platforme ktora sa nasledne primontuje na stenu

Zakladne pravidla projektu:
Low cost - co najefektivnejsie vyuzitie penazi (alebo vyrobit vsetko pod cenu kvalitnej bedne)
Lazy clever - jednoduche riesenie, ziadne komplikovanie uchytenia komponentov, 90 stupnove pliesky, podlozky, samorezky, tzv. industrial look
as simple as possible - moj prvy pokus s niecim podobnym s komponentmi vo (pre mna) vysokej hodnote, tj. menej uprav, menej moznosti nieco pokazit

Pouzite komponenty:
PC zostava z podpisu (samozrejme okrem R4)
Zmontovanie vsetkeho dokopy sa planuje na buduci tyzden (bez procaku, ten pride novy ku gabovi koncom mesiaca ktory ho deliduje a potom sup ku mne), tj. do dvoch-troch tyzdnov cakajte nafoteny kompletny produkt alebo nazov bedne ktoru som kupil keby ze sa na to vyseriem

Momentalny stav:
podkladova doska drevena 60x60cm ciernej farby zaoblene hrany zafoliovane - 17 eur
1x PCIe 16x riser pre graficku kartu 30cm - cca 8 eur
2x PCIe 1x riser pre zvukovku 15 cm - tiez nejako do 10 eur
skrutky, podlozky a ine hluposti na zaciatocne pomeranie - par centov
Phobya on/off button caka na predajni tichepc - cca 7 eur
Fotky budem pridavat a budem sa snazit nezabudnut fotit postup, urcite sa bude na co pozerat (a mnohi sa aj zasmejete mojmu amaterskemu pristupu k veci)

Komponenty na doske lezato ulozene, doska osadena od steny kabelaz medzi doskou a stenou (oku neviditelne), "airflow" ak to tak mozme nazvat v malej miere zariadia 3/4x 120mm ventilatory ulozene tesne nad zostavou v policke do ktorej vyrezem 120mm diery a budu sa snazit "odsavat" vzduch hore. On off podsvieteny maly button niekde pekne v strede, regulator ventilatorov hore na policke.
Je mi jasne ze toto si priam pyta vodne chladenie ale to je v rozpore s prvym bodom mojho projektu, teda low cost a pouzitie veci ktore uz mam. ale kto vie, mozno raz

Prijimam hocijake napady ktore ma usetria zbytocnych starosti v buducnosti, napriklad uzemnenie dosky (kablik od jednej zo skrutiek drziacich maticnu niekde pekne dole?), uchytenie komponentov inak ako skrutkami (HDD a ssd suchym zipsom?) a ine zjednodusovaky a zlepsovaky.
Fotky slubujem priebezne a drzte palce