neni vyhybka ako vyhybka neviem ci chces zo strmostou 6 12 alebo 18 dB,ake mas repro a pod. mam taky jednoduchy softik,mozem poslat,si tam napises impedancie reprakov,vyberes typ vyhybky a deliacu frekvenciu,ono ti vypocita kondiky a cievky,pripadne ak chces zatlmit vyskac tak odpory....ale ak robis s repramy TVM tak na stranke www.amplion.wz.cz su schemy presne na tie repra,aj s kompenzaciou vyhybky
no ja mam tesla ARN5604 a vyskac chcem kupit este len niejaky s ponuky TVM, ale ja som chcel niejaku univerzalnu vyhybku take ako sa predavaju v repropredajnach za 500-700sk.
univerzalne vyhybky su na rit, keby si chcel experimentovat mozes vyskusat nejaky soft ktory dokaze vypocitat hodnoty suciastok vyhybky (napr. LspCAD)... no urcite to bude jednoduchsie nechat ujovi BoBovi
ja som odbornik [-X hah....no presne univerzalne vyhybky su na rit....som mu poslal soft a este aj s amplionu skopol vyhybku a hodnoty suciastok na ten 5604...hadam mu to pojde ale zas mu je vela dat 5kil za ARV 104...tak a ainy vyskac je nic moc,uz len tie lepsie
neidem kakadu-a odhovarat a ani nepoznam tu vyhybku ale na amplione pisali ze bs acoustic vyhybky su sroty,ze o nieco lepsie su pekry ale naj je si spravit doma
Tak keD sa ti kakadu zda dat 500Sk za vyskac od TVM vela, tak radsej nic nestavaj, leacnejsie su uz len pieza a tie su uplne nahovno, to co z nich totiz ide nie je zvuk - a navyse univerzalnu vyhybku by si uz vonkoncom nemohol pouzit. Zaujimalo by ma co by si povedal na Accuton D30-6 za 3596€ - az to je vela za vyskac.
jj tomkocur ma cistu len a len pravdu ja som si raz staval,moje prve bedne keD som o reprach prd vedel s ARN 130-kou a piezo....ten stredobass hral krajsie vysky ako to piezo inak pieza stoja do 100sk (vyrobna cena cca 10sk??) a este predavaju aj take trapne "vyskace" taky zlaty stred maju,su okruhle a aj hranate....tiez NEKUPUJ,uz to niesu sice pieza ale niesu to ani repraky
BoBo_ napísal:ja som odbornik [-X hah....no presne univerzalne vyhybky su na rit....som mu poslal soft a este aj s amplionu skopol vyhybku a hodnoty suciastok na ten 5604...hadam mu to pojde ale zas mu je vela dat 5kil za ARV 104...tak a a iny vyskac je nic moc,uz len tie lepsie