Moto G Oplatí sa ešte ?
Re: Moto G Oplatí sa ešte ?
S4 mini je za cca 200e nove bazosove. Uplne nova od 235e - co je nad rozpocet. Recenzie ma OK.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Jún, 2013, 11:08
Asi ánomolnart napísal:nema notifikacnu diodu a automaticku regulaciu jasu. staci tolko?
A Hrochy neviem S4 mini nemám nič proti tomu lenže nikto to tu nespomenul tak neviem možno sa to neoplatí
Ja si hladam tiez mobil uz dlhsi cas. Kupil som si Nokiu 920. Je to kovova tehla, takze to je pre mna privela vlacit so seobu 10" tablet + henten kybel.
Preto sa obzeram po niecom, co ma OK fotak, je tam mozne supnut offline mapy. To splna, ale bateria je na tom zalostne - 1 az 1,5 dna pri pouzivani. Ak to ma AMOLED = zla viditelnost na slnku.
Nemal som ho vsak v ruke. Dnes som sa hral s S3 mini, ale vdaka grafickej nadstavbe je pekne pomaly a ma strasne zly fotak.
Dalsia vec je, ci sa da s nim telefonovat napr. v elektricke - s nokiou 6300 to neslo kvoli slabemu sluchadlu a slabej max. hlasitosti.
Preto sa obzeram po niecom, co ma OK fotak, je tam mozne supnut offline mapy. To splna, ale bateria je na tom zalostne - 1 az 1,5 dna pri pouzivani. Ak to ma AMOLED = zla viditelnost na slnku.
Nemal som ho vsak v ruke. Dnes som sa hral s S3 mini, ale vdaka grafickej nadstavbe je pekne pomaly a ma strasne zly fotak.
Dalsia vec je, ci sa da s nim telefonovat napr. v elektricke - s nokiou 6300 to neslo kvoli slabemu sluchadlu a slabej max. hlasitosti.
Kupil som ju za 180e s tym, ze je v zaruke - brana z Orange, brandovana, pravdepodobne patrila pracovnikovi z Orange. Interne je evidovana (zistovane cez nejaku firmu, ktora opravuje mobily), ked som sa pytal na pobocke, tak povedali, ze ten telefon nepredavali.
Zaruka je "zevraj" uplatnitelna priamo v Nokii. Neviem, bola trochu doskrtana a navyse som ju kupoval frajerke, no dostala ho exfrajerka (ide o tu istu osobu, len sa meni cas ).
Kedze mi chodili ponuky na 100e a 130e, nechal som jej to (kym dokonci skolu) a hladam si nieco mensie.
Zaruka je "zevraj" uplatnitelna priamo v Nokii. Neviem, bola trochu doskrtana a navyse som ju kupoval frajerke, no dostala ho exfrajerka (ide o tu istu osobu, len sa meni cas ).
Kedze mi chodili ponuky na 100e a 130e, nechal som jej to (kym dokonci skolu) a hladam si nieco mensie.
-
- Používateľ
Škoda no tých 150€ by sme sa nejako dohodli ak by si mal cestu na východ Trebalo by aj mne nejakú takú ponuku nájsť
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ale netáraj s tou internou pamaťou ... V pohode sa tam zmestia aj 4 filmy popri hudbe, samozrejme ak nemáš hudbu cez 10 GB, to už je debilita používateľa Na to je cloud ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Alternativne riesenie http://www.meenova.com/
-
- Používateľ
Pravdu poviem uložisko ma netrápi. Na hudbu mám stále sansu pri sebe a na filmy si asi kúpim niečo ako postol Odar
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
http://www.amazon.com/Motorola-Moto-Uni ... B00K0NS0P4mojprvypc napísal:No na Moto G si nerozšíriš pamäť
"8GB standard, microSD card support up to 32GB Memory"
-
- Používateľ
Lenže to už je tá faceliftovaná verzia ktorá ma LTE a podporu micro sd
Edit: Majitelia Moto G ako to je s vodotesnosťou ? Skúšali ste točiť pod vodou alebo niečo také ?
Edit: Majitelia Moto G ako to je s vodotesnosťou ? Skúšali ste točiť pod vodou alebo niečo také ?
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Dovod, preco by mala byt Moto G vodotesna? Si sa kus sekol, vsak ?
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
-
- Používateľ
Ahá sorry fakt už mám z tých mobilov chaos
Inač už mám asi vybraté
http://mobil.bazos.sk/inzerat/38057391/ ... E-MENU.php
Inač už mám asi vybraté
http://mobil.bazos.sk/inzerat/38057391/ ... E-MENU.php