Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
mne WP8.1 dnes prvy raz zamrzal a ostaval restart
Spoiler: ukázať
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
no to je podla mna normalka pri bete ale to wifi ma sere ale čo čítam na forach tak nie som sám...
btw priatelke včera restartlo fon, najprv biely pas cez stred obrazovky a hned na to reset... čumel som ako vyoraný má wp8 nie betu 8.1 a za ten čas čo mam wp mi nefreezol ani raz tak som bol prekvapený lebo ho mala len 2 den
btw priatelke včera restartlo fon, najprv biely pas cez stred obrazovky a hned na to reset... čumel som ako vyoraný má wp8 nie betu 8.1 a za ten čas čo mam wp mi nefreezol ani raz tak som bol prekvapený lebo ho mala len 2 den
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
tak vies .. daj nieco zene do ruky okrem hrnca a varechy (samozrejme cest vynimkam)
ale moja svagrina (ehm, 15 rocna baba) dostala L520 a vydrzala fungovat 3 mesiace, momentalne cakam kedy pride za mnou aby som sa na to odbornym okom pozrel ( ) lebo okrem prijimania hovorov jej nic nejde robit s telefonom, ani zapnut ani nic iba ked jej niekto vola je schopna na nom zodvihnut hovor
ale moja svagrina (ehm, 15 rocna baba) dostala L520 a vydrzala fungovat 3 mesiace, momentalne cakam kedy pride za mnou aby som sa na to odbornym okom pozrel ( ) lebo okrem prijimania hovorov jej nic nejde robit s telefonom, ani zapnut ani nic iba ked jej niekto vola je schopna na nom zodvihnut hovor
Neviete niekto ci sa vobec budu robit oficialne aplikacie pre google sluzby (youtube, gmail, hangouts....) ?
To sa zatiaľ nevie ale podľa mňa keď wp dosiahne vyšších celosvetových percent, tak sa google uvedomí a vydáappky ako to bolo v prípade ios
Myslim ze to je celkom logicke, ze Google nechce podporovat novu rastucu konkurenciu. A uz vobec nie od MS, ktory mu chce konkurovat aj v mnohych inych oblastiach a ma este k tomu dost prostriedkov, aby si mohol dovolit experimentovat a investovat aj do projektov, ktore maju neisty vysledok.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
chcem sa spytat... kamarat chce zobrat 925ku z orangu (od ruky) - robi s nim nieco operator? nejaka vlastna romka ako pri androidoch? bude vzadu nacapene orange logo?
- sh4d0wko
- Používateľ
neviem ako to robí orange ale mal som 8X od Vodafone, logo vzadu nemala ale mala upravený SW kvôli čomu som ju vrátil
neda sa SW jednoducho vratit na zakladny? http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2515453
- sh4d0wko
- Používateľ
no keď som mal to HTC tak som si našiel návod ako tam nahodiť "unbrand" SW ale Snake ma od toho odhovoril
tu sme to riešili http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... start=2055
tu sme to riešili http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... start=2055
aha sry, asi len na nokiach to bude take easy.
Na L920 sa iba flashne druha romka je vymalovane. L925 bude na tom asi rovnako. Ale myslim ze tym prichadzas o zaruku, ak ju teda neflashnes spat. Ake upravy tam ma Orange porobene ti nepoviem, ale predpokladam aspon uvodne logo. Ked som mal L920, tak som tam mal logo polskej siete Plus, ale ine obmedzenia som tam nemal. Boli tam predinstalovane nejake polske appky, ale tie sli dat doprec. Momentalne mam L928 s logom Verizon a co sa tyka obmedzenik tak neviem zmenit znakovu sadu SMS na jednoduchu, takze mi deli SMSky po 70 znakov a tiez tam boli appky nejakeho Verizou Cloudu, ktory u nas nesiel, potom este NFL a ktory u nas tiez nesiel, takze zapasy NFL ani superbowl ee :/
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tak oficiálny file manager pre wp8.1 je tu http://www.windowsphone.com/s?appid=762 ... 26f54fc25e a whatsapp je naspäť v store s novými funkciami
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
tak uz tam mate aj vocap