Android platforma na mobilné zariadenia, Wear OS platforma na wearables, povolená diskusia tiež o ďalšie kompatibilné systémy (RTOS/Tizen OS/Garmin OS/Fitbit OS)
No, vsetko sme vedeli aj pred predstavenim takze nic nove Vsetko je pekne, ale nepaci sa mi to UI. Riesil by som to nahodenim custom, alebo nechat stock a nahodit google launcher
Kedy uz tieto androidove upravovacky skoncia vzdy ked som spekuloval skoncil som na stock, toto sa vsak neplatilo pri Samsungu kde sa stock pouzivat nedal (v dobe note 1 )
Preco by mali koncit? Niekomu sa moze pacit take a niekomu zas hentake. Niekto moze mat rad 3D prechody a temy a niekomu vyhovuje dizajn pure androidu.
Urcite sa bude dat dokupit zadny hlinikovy kryt, kedze je vyberatelny. Podla mna bude ponukat aj LG oficialne nejaky hlinikovy zadny kryt a ked nie tak budu custom.
No a nie je to cool? Telefon z hliniku vyzera ovela luxusnejsie a uz len na dotyk je to ina kava. A snad tu netreba pisat ze iPhone je co sa tyka spracovania top na trhu. Myslim ze nepotrva dlho a na G3 sa objavia hned hlinikove zadne kryty.
V tomto mam uplne iny nazor, je to neprakticke. Napriklad taky softtouch je ovela prijemnejsi na dotyk, telefon sa v ruke nesmýka a taktiez caste davanie dole zadneho krytu je menej narocne a menej nachylne na poskodenie.
Čo som čital prve dojmy od redaktorov phoneareny, gsmareny a CZ/SK redaktorov, tak všetci si pochvaľujú ten zadný polykarbonát. Vraj to na dotyk pripomína kov a vôbec to nieje cítiť ako plast.
A hlavne k tomu signálu. Ešte v čase keď bol na trhu Optimus G, tak robili testy medzi ním a iPhonom 5kou. Optimus G chytil cez 5 stien plný signál a iPhone mal iba 20 percent.
Tak neviem o tom zeby mal spominany iPhone 5S problem so signalom. Ja som iba chcel poukazat na to ze to je rozhodne pekne mat telefon z hliniku. Ale nic nemam ani proti plastom, aj tak ja telefony nosim vzdy v nejakom puzdre alebo vo wallet-case. Rozhodne aj taky soft-touch povrch ako ma napr. Nexus 5 je podla mna skvely.